Verdens hårdeste cykelløb

Tour de France 2016

Hvis du er fascineret af spændingen, strategien og udstyret i professionelle cykelløb, så venter der dig en enestående oplevelse på landevejene i Frankrig.
I år afholdes Tour de France for 107. gang. Det ekstremt udfordrende cykelløb består i 2020 af 21 etaper, der strækker sig over mere end 3000 km. bjerg- og landevejskørsel. Nogle af vores dejlige campingpladser ligger i nærheden af ruten, så du kan opleve Tour de France fra første række og planlægge dit eget ”Tour de France”.

tour de france, grand depart

Nizza

Ferieregioner i årets tour

Tour de France 2020 starter den 27. juni i Nice. Den første etape er 156 kilometer lang og giver tilskuere mulighed for at følge begivenhederne hele dagen og opleve de første spændende sprint, inden rytterne når deres destination på "Promenade des Anglais" i Nice. 


Det starter i år syd for Côte d'Azur, og touren kører derefter videre ind i bjergne mod sydvest gennem Languedoc-Roussillon og over Pyrenæerne. Derefter går det fra Île de Ré og Île d'Oléron på Atlanterhavskysten, og over til de afgørende faser i de franske alper. Den store finale finder sted tre uger efter starten, altså den 19. juli, på den verdensberømte Champs-Élysées i Paris.


Bestil campingferien nu