Aftale om tilbagelevering af boligen

Når du foretager din booking med Greenbank Holidays Limited – rejsearrangøren for Eurocamp – accepterer du vores aftale om tilbagelevering af boligen

Aftalen om tilbagelevering af boligen danner - sammen med vores betingelser for bookingen, databeskyttelsesregler, rejsen bestilt via vores hjemmeside, betingelserne for brug af vores hjemmeside samt andet skriftlig materiale, som du er blevet gjort opmærksom på i forbindelse med din booking - grundlaget for din kontrakt med Greenbank Holidays Limited, Chelford House, Gadbrook Park, Rudheath Way, Northwich, Cheshire CW9 7LN England, registreret i England under nr. 1160442 (i det følgende: „GHL“). Formidling af Eurocamp-rejser for GHL udføres udelukkende gennem DUR Dein-Urlaub-Reisevermittlung GmbH, Barmbeker Straße 10, 22303 Hamburg, registreret ved Amtsgericht Hamburg under HR-B 71213. Læs venligst følgende omhyggeligt igennem, da det beskriver vores og dine respektive rettigheder og forpligtelser. 

Hvis ”du” eller ”din” nævnes i denne aftale om tilbagelevering af boligen, adresseres der til den person, som er først navngivet i bookingen, og til alle personer på hvis vegne en booking er foretaget, eller til enhver anden person, som en booking er blevet overført til, eller som er blevet tilføjet til en booking. Referencer til ”boligen” refererer til den bolig, der er stillet til rådighed på baggrund af din booking.

Rejser i sæsonen 2023

Du skal efterlade boligen i ryddelig stand og inden afrejse:

  • Tøm alle skraldespande, tøm køleskabet, tør det af og fjern al mad fra boligen,
  • Rengør ovn og mikroovn, tag opvasken og sæt alt på plads (tøm opvaskemaskinen, hvis du har en),
  • Tør skabe, hylder, skuffer, gulve og overflader af,
  • Efterlad bruser, håndvask og toilet rene,
  • Rengør grillen og havemøblerne,
  • Tag linned af sengene og lad det lånte sengetøj ligge i et pudebetræk sammen med håndklæderne ved hoveddøren.
Vi vil bede dig om at betale et depositum på €100 (ca. 750 DKK) inden afrejse. Hvis du glemmer at gøre dette, skal du betale depositum som en del af indtjekningsprocessen, hvilket kan resultere i en forsinkelse i indtjekningen og længere ventetider. Ved afslutningen af ​​dit ophold vil boligen blive inspiceret. Hvis ovenstående forpligtelser ikke er opfyldt, forfalder det betalte depositum på €100. Vi informerer dig om dette via e-mail inden for et par dage efter hjemkomsten.

Undtagelser

Aftalen om tilbagelevering af boligen gælder ikke på de følgende campingpladser:

  1. CD013 Camping Sanguli - Masai Lodges
  2. CD012 Cambrils Park - Cambrils Bungalows(Bemærk: Der betales et depositum for slutrengøring ved ankomst!)
  3. IL019 Bella Italia - Bella Italia Bungalows
  4. PY011 Camping Airotel Pyrénées - Mountain Lodges