Aftale om tilbagelevering af boligen

Når du foretager din booking med Greenbank Holidays Limited – rejsearrangøren for Eurocamp – accepterer du vores aftale om tilbagelevering af boligen

Aftalen om tilbagelevering af boligen danner - sammen med vores betingelser for bookingen, databeskyttelsesregler, rejsen bestilt via vores hjemmeside, betingelserne for brug af vores hjemmeside samt andet skriftlig materiale, som du er blevet gjort opmærksom på i forbindelse med din booking - grundlaget for din kontrakt med Greenbank Holidays Limited, Chelford House, Gadbrook Park, Rudheath Way, Northwich, Cheshire CW9 7LN England, registreret i England under nr. 1160442 (i det følgende: „GHL“). Formidling af Eurocamp-rejser for GHL udføres udelukkende gennem DUR Dein-Urlaub-Reisevermittlung GmbH, Barmbeker Straße 10, 22303 Hamburg, registreret ved Amtsgericht Hamburg under HR-B 71213. Læs venligst følgende omhyggeligt igennem, da det beskriver vores og dine respektive rettigheder og forpligtelser. 

Hvis ”du” eller ”din” nævnes i denne aftale om tilbagelevering af boligen, adresseres der til den person, som er først navngivet i bookingen, og til alle personer på hvis vegne en booking er foretaget, eller til enhver anden person, som en booking er blevet overført til, eller som er blevet tilføjet til en booking. Referencer til ”boligen” refererer til den bolig, der er stillet til rådighed på baggrund af din booking.

Dine forpligtelser

Rejser i sæsonen 2022

Tak, fordi du har valgt at tage på ferie med Eurocamp. Vi vil i den forbindelse gerne bede dig om at håndtere den bolig, du har reserveret, med omhu og at efterlade den ordentligt på rejsedagen:

 1. Tøm og rengør venligst køleskabet og fryseren og fjern eventuelt resterende mad fra skabene; 
 2. Tøm skraldespande og bortskaf affaldet i containerne på campingpladsen;
 3. Sørg for at opvasken er taget og stillet på plads i skabene;
 4. Rengør grillen, der hører til boligen;
 5. Linned skal fjernes fra sengene og samles i et pudebetræk;
 6. Alle overflader skal tørres af;
Disse punkter er egentlig en selvfølge, og du hjælper os således med, at vi kan give boligen videre til de næste gæster uden forsinkelse. Hvis du ikke overholder de ovennævnte punkter, påtager vi os friheden til at opkræve omkostningerne ved efterfølgende rengøring i form af et rengøringsgebyr for boligen. Vi forsikrer dig om, at rengøringsgebyret for boligen ikke overstiger administrations- og arbejdsomkostninger og maksimalt vil være 100€. Hvis der er et rengøringsgebyr for boligen, kontakter vi dig efter din afrejse og informerer dig: (i) hvorfor vi opkræver et rengøringsgebyr for boligen, (ii) hvor meget rengøringsgebyret for boligen er, og (iii) hvordan du kan betale rengøringsgebyret for boligen. Det fulde rengøringsgebyr for boligen skal betales senest 30 dage efter kontakten med os og anmeldelsen af rengøringsgebyret for boligen.

Rejser i sæsonen 2023

Tak, fordi du har valgt at tage på ferie med Eurocamp. Vi vil i den forbindelse gerne bede dig om at håndtere den bolig, du har reserveret, med omhu og at efterlade den ordentligt på rejsedagen.
Vi vil bede dig om at afgive et depositum på 100,- € (ca. 750.- DKK) inden afrejse. Hvis du glemmer at gøre dette, vil vores team ved ankomsten bede dig om at foretage dette som en del af indtjekningen, hvilket kan resultere i forsinkelser og længere ventetider. Ved afslutningen af dit ophold vil boligen blive inspiceret. Hvis forpligtelserne, som nævnes nedenfor, ikke er opfyldt, forfalder det betalte depositum på 100,- € (ca. 750.- DKK). Vi vil i så fald informere dig om dette via e-mail indenfor et par dage efter hjemkomst.

 1. Tøm og rengør venligst køleskabet og fryseren og fjern eventuelt resterende mad fra skabene; 
 2. Tøm skraldespande og bortskaf affaldet i containerne på campingpladsen;
 3. Sørg for at opvasken er taget og stillet på plads i skabene;
 4. Rengør grillen, der hører til boligen;
 5. Linned skal fjernes fra sengene og samles i et pudebetræk;
 6. Alle overflader skal tørres af;

Undtagelser

Aftalen om tilbagelevering af boligen gælder ikke på de følgende campingpladser:

 1. CD013 Camping Sanguli - Masai Lodges
 2. CD012 Cambrils Park - Cambrils Bungalows(Bemærk: Der betales et depositum for slutrengøring ved ankomst!)
 3. IL019 Bella Italia - Bella Italia Bungalows
 4. PY011 Camping Airotel Pyrénées - Mountain Lodges