Information om Coronavirus (COVID-19)

Aktuel status fra 03. April 2020 | 09:00

Vores gæsters sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor holder vi løbende øje med situationen og udviklingen af Corona virus (COVID-19). Vi har forsøgt at liste nogle af de oftest stillede spørgsmål nedenfor.

På grund af den aktuelle situation har vi besluttet at udsætte sæsonåbningen på vores campingpladser frem til den 24. april, og nogle campingpladser har også udskudt åbningen yderligere. Vi følger nøje den aktuelle udvikling samt udmeldingerne fra myndighedernes side. Alle berørte kunder vil blive kontaktet senest to uger inden ankomstdatoen, medmindre campingpladsen allerede har annonceret en væsentlig senere åbningsdato.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg følge med i de aktuelle rejsevejledninger?
Du kan finde oplysninger om den aktuelle situation på dit rejsemål på Udenrigsministeriets hjemmeside (www.um.dk). Her kan du også tilmelde dig en nyhedsmail, så du hele tiden kan holde dig ajour med situationen på din destination.
 
Hvad betyder udgangsforbud og begrænsning af det offentlige liv for min ferie?
En række europæiske regeringer har taget beslutningen om at stoppe spredningen af corona-virussen ved at lukke for store dele af det offentlige liv. Vi anbefaler, at man følger nøje med i situationen på den pågældende rejsedestination.
 
Jeg ønsker ikke længere at tage på ferie. Kan jeg annullere rejsen gratis med henvisning til Coronavirus?
Bemærk venligst, at dette ikke er en mulighed. I et sådan tilfælde gælder afbestillingsbetingelserne for vores generelle vilkår og betingelser.
 
Kan jeg ændre min rejsedestination, hvis jeg allerede har foretaget en reservation?
Vi tilbyder gratis at ombooke jeres rejse til en alternativ destination (afhængigt af tilgængelighed).
 
Hvis du har spørgsmål om en eksisterende booking eller gerne vil vide, hvad der ændrer sig, hvis situationen forværres, eller hvis du ønsker at foretage en booking, er du velkommen til at ringe til os. Vi står til rådighed på 80711163.