Databeskyttelse

Information om databeskyttelse

I henhold til lov om dataregistrering er det naturligvis muligt, at besøge vores hjemmeside uden at efterlade personlige data. I enkelte tilfælde har vi dog brug for personlige oplysninger, f.eks. ved bestilling af en rejse, katalog samt ved tilmelding til nyhedsbrev. Alle personlige data bliver selvfølgelig behandlet fortroligt. For at kunne ekspedere jeres feriebestilling på bedste vis, er det dog nødvendigt at gemme nødvendige personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, alder m.m. Er feriebestillingen tilknyttet ydelser (færge, hotel, autotog m.v.) fra andre selskaber, er det nødvendigt at disse data også videregives til de respektive tjenesteudbydere. Endvidere vil adresserne blive opbevaret og anvendt i markedsføringsøjemed, såsom ny katalogforsendelse samt aktuelle tilbud, hvis dette ønskes.

Databeskyttelse

Når I reserverer et ophold online, beskytter vi jeres oplysninger, før disse bliver formidlet videre til os og ciffreret efter SSL (Secure-Socket-Layer) metoden. Denne metode er en af de mest sikre og oftest anvendte på internettet. Yderligere følger vi nøje Registerlovens regler om databeskyttelse for at forhindre uautoriseret indtrængen. Ved at sende en mail til info@eurocamp.dk, er det selvfølgelig altid muligt at frabede sig, at ens adresse fremover bliver brugt i markedsføringsøjemed. Efter modtagelse af en sådan tilbagekaldelse, vil disse data naturligvis ikke længere være tilgængelige i en markedsføringssammenhæng.

Hjemmeside Feedback

For at vi kan bearbejde jeres bedømmelse af vores hjemmeside, er det nødvendigt at vi gemmer visse oplysninger, nemlig navn, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger lagres særskilt og vil ikke blive brugt i markedsføringsøjemed eller videregivet til 3. part.

Mailingpolitik

Alle nyhedsbreve (Eurocamp Inspiration etc.) sendt pr. e-mail fra Eurocamp indeholder et link til en side på Eurocamps hjemmeside, hvor I kan framelde nyhedsbrevet. Skulle I have modtaget et nyhedsbrev, der ved en fejl ikke indeholder et sådan link, eller kan I ikke finde linket, er det altid muligt at besvare nyhedsbrevet eller skrive til os på info@eurocamp.dk og bede om at blive fjernet fra Eurocamps mailingliste.