Eurocamps børneklubber

Kidsclub Funstation For All

Nyt navn, nyt look!

I 2019 vil I opleve nogle ændringer, når I besøger vores børneklubber. Men bare rolig - de er lige så FUNtastiske, som de plejer at være. Der vil være de samme aktiviteter og lege at finde på programmet, og vores uddannede medarbejdere er der som altid til at styre løjerne. Det er selvfølgelig stadig gratis at deltage.

Børneprogrammet findes på 20 populære campingpladser. Der er to kategorier: Fun Station og Super Fun Station. Detaljer omkring de forskellige aktiviteter står længere nede på siden.


Fun Station Clubs

I 2019 findes dette tilbud på 9 campingpladser. I de fire fantastiske klubber vil børnene blive præsenteret for sjove aktiviteter og møde nye venner. Alle fire klubber er gratis og vi er sikre på, at der er noget at finde for alle aldersgrupper! 

eurocamp kids clubs for babies and young children

0 til 4 år

Under opsyn af vores uddannede personale kan de små Eurocampere lege og være med til spændende aktiviteter sammen med deres forældre. 

Fun Station 0-4 ›
Kidsclubs - Funstation for All

4 til 12 år

Her har børnene mulighed for at tilbringe fantastisk tid sammen med deres venner. Her findes lidt af det hele: Sportsaktiviteter, kreative eftermiddage, vandsjov og cirkusskole!

Fun Station 4-12 ›
eurocamp kids clubs and activities for teenagers

13 til 17 år

Find nye venner, deltag i sjove sportsaktiviteter eller slap af og se med fra sidelinjen - det bestemmer du selv! Men en ting er sikkert: Her bliver det aldrig kedeligt!

Fun Station 13-17 ›
eurocamp kids clubs, activities for all the family

For alle aldre

Skab nye minder sammen og mød andre familier i klubben. Her arrangeres mange forskellige slags aktiviteter - deltag f.eks. i quizaften, holdsport eller i Eurocamp Olympiaden!

Fun Station for alle ›

Super Fun Station Clubs

På 11 af vores større campingpladser kan I nu finde børneklubber med 'plus' faktor. Her finder I aktiviteter for alle aldersgrupper! I hver klub, hvor det naturligvis er gratis at deltage, kan I se alle de spændende aktiviteter og sjove udfordringer på oversigtsplanen.

Det kan I glæde jer til:

  1. Land Zorbing und Body Zorbing
  2. Mini køreskole
  3. Bueskydning og fægtning
  4. Hoverkart
eurocamp kids clubs for children and activities for young children

0 til 4 år

Sjov og spas i rigelige mængder? Så er I ikke gået forkert, for her er der nok at vælge imellem! Prøv f.eks. mini køreskolen, mini scootere, mini fægtning og mini bueskydning.

Super Fun Station 0-4 ›
Kids Clubs - Leo's Fun Station

4 til 6 år

Deltag i alle de sjove lege og find nye venner i klubben! Her går vi bl.a. i superhelte træning! Vi har mange sjove og lidt tossede idéer, så vi kan have det sjovt sammen.

Super Fun Station 4-6 ›
Kids Clubs - Mac's Fun Station

6 til 9 år

Oplev masser af sjov fra start til slut! Her er der rig mulighed for at forbrænde en masse energi og forbedre dine resultater ved juniorbueskydning eller aktiviteter i den sjove cirkusskole.

Super Fun Station 6-9 ›
Kidsclubs - The Station

9 til 12 år

Er du klar til endnu mere sjov? Her kan du glæde dig til undervisning i fægtning, redigere din egen film, blive gennemblødt i en god gammeldags vandkamp eller prøve body zorbing, hvor du er inde i en stor plastikbold.

Super Fun Station 9-12 ›
eurocamp kids clubs for children and teenagers 13 to 17 years

13 til 17 år

Her er der fred og ro fra forældrene, du kan møde nye mennesker og bare chille. Men her er også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter - hvad med at spille spil sammen eller prøve kræfter med body zorbing?

Super Fun Station 13-17 ›
eurocamp kids clubs for children and activities for families

Sjov for alle aldre

I familieklubben er der plads til alle, og her kan I hygge jer med masser af sjov, action, temaaftener og konkurrencer. Nyd tid med hinanden, langt væk fra hverdagen, og deltag i de mange sjove aktiviteter.

Super Fun Station for alle ›

Sikkerheden har højeste prioritet

Vores vigtigste prioritet er, at du føler dig tryg og afslappet, når dine børn bliver passet. Derfor overholder vores børneklubber følgende principper:

  • specialuddannet personale
  • forældre i nærheden
  • overskuelig gruppestørrelse

Vores børneklubber er åbne 6 dage om ugen. I campingpladsens reception finder I informationer om hvornår på sæsonen børneklubberne har åbne. Aktiviteterne varierer fra klub til klub, men alle aktiviteter bliver afholdt på campingpladsernes grund. Vær opmærksom på, at Fun Station klubberne ikke udbyder helt de samme aktiviteter som Super Fun Station klubberne.