Lær at cykle

Fra 3 til 6 år

De ferieminder, du får hos os, skulle meget gerne blive hos dig, længe efter at den solbrændte kulør er forsvundet. Derfor har vi skabt rammerne for nogle ganske særlige ferieoplevelser, du kan dele med dine børn.

Learn to Ride

Gratis cykelkørekort

At lære at cykle er en vigtig milepæl i ethvert barns liv. Så hvorfor ikke deltage i vores gratis cykeltræning, som tilbydes i mange af vores familievenlige ferieparker?
Erfarne trænere fra det engelske cyklistforbund Bike Right! har hjulpet os med at udvikle et sjovt og gratis cykelprogram, som hjælper børn fra 3 år og opefter med at lære de grundlæggende teknikker.
De hjælper hvert år over 20.000 børn med at lære at cykle og i samarbejde med dem tilbyder vi sikker cykeltræning på ferien, så dine børn snart kan skifte støttehjulene eller løbecyklen ud med en rigtig cykel med pedaler uden støtteben.


6 dage om ugen tilbyder vi en times cykelkursus til de små.

  1. Vi øver balance og træner forskellige teknikker på vores specielle balance-cykler
  1. Vi øver pedaler og bremser på almindelige cykler

Efter hver træningstime får vores spirende cyklister et klistermærke og når de har gennemført kurset, får de deres helt eget cykelkørekort!


Pladsbegrænsning

For at alle tilmeldte børn kan få tilstrækkelig hjælp og opmærksomhed, er der et begrænset antal pladser på holdene. Du kan sikre, at dit barn får en plads ved at booke på forhånd i ferieparkens Mini Fun Station. Jeg vil gerne vide mere om Mini Fun Station>.
Alle ferieparker med Mini Fun Station tilbyder cykeltræning. Bemærk, at starttidspunktet varierer fra 28. april og fremefter. Vi kan varmt anbefale, at du deltager i træningstimerne – det er en stor oplevelse, som du helt sikkert ikke vil gå glip af!


Learn To Ride findes på disse campingpladser

Campingplads Land Region/område