Super Fun Station 4-6 år

Eurocamp Super Fun Station für 4-6-jährige Kinder

Masser af sjov og ballade

Vores børneklub til de yngste børn, som tidligere hed 'Leo's Fun Station', forbliver pakket med sjove og spændende aktiviteter!

Vores uddannede medarbejdere har planlagt en masse sjov og leg og en ting er helt sikkert - her bliver det aldrig kedeligt! Kom og mød nye legekammerater og deltag i fællesaktiviteterne.


Fantastiske aktiviteter venter på dig 

I vores super børneklub er der masser af spændende aktiviteter at vælge imellem. Så alle piger og drenge mellem 4-6 år er mere end velkomne til at komme og deltage i klubben. Aktiviteterne bliver afholdt både om morgenen og om eftermiddagen - nogle gange også tidligt om aftenen. Så der er rig mulighed for at kigge forbi, når det passer ind i jeres planer. I Eurocamps reception finder I aktivitetsplanen med tidspunkter.

Alle aktiviteter er designet på en måde så de både er underholdende og lærerige. Men frem for alt handler det om at børnene skal hygge sig og have det sjovt. Glæd jer f.eks. til Eurocamp Olympiaden, super lækre chokoladefester og det spændende videnskabsakademi.

  1. Chefs' Academy - I køkkenakademiet bliver små lækkerier tilberedt (og spist) og her er der også kulinariske spil. Den helt rigtige opskrift på en sjov dag.
  2. Clown Academy - Vil du også i cirkus? Det er tid til at tumle rundt, spinge igennem ringe, danse på line og meget mere!
  3. Aqua Attack - Håndklæderne ligger klar, for efter en omgang andeløb eller andre sjove vandaktiviteter er alle sikkert blevet våde
eurocamp kids clubs for young children

Leo's Funstation findes på disse campingpladser

Campingplads Land Region/område
Camping Domaine des Ormes

Frankrig

Dol-de-Bretagne
Camping Des Menhirs

Frankrig

Carnac
Camping St. Avit Loisirs

Frankrig

Le Bugue
Camping La Vallée

Frankrig

Houlgate
Camping La Croix du Vieux Pont

Frankrig

Berny-Rivière
Camping La Baume

Frankrig

Fréjus
Camping Domaine des Naiades

Frankrig

Port Grimaud
Le Domaine du Clarys - Camping Le Clarys Plage

Frankrig

St. Jean-de-Monts
Camping La Garangeoire

Frankrig

St. Julien-des-Landes
Camping La Chapelle

Frankrig

Argelès-Plage

Godt at vide

  • Sikkerhed er vigtig for os. Alle vores børneklubber har uddannede medarbejdere og gruppeledere.
  • Barnets forældre eller pårørende skal hele tiden opholde sig i børneklubben og bærer det fulde ansvar for barnet, så længe det befinder sig i vores Super Fun Station.
  • I er velkomne til at henvende jer til en af vores Eurocamp medarbejdere på campingpladsen og tilmelde jer den ønskede aktivitet.
  • Vores medarbejdere har en fridag om ugen, som regel er det om fredagen. Normalt er der aktiviteter seks gange om ugen. Programmet kan dog løbende ændres. I er velkomne til at kontakte vores medarbejdere på campingpladsen og spørge om den aktuelle aktivitetsplan. Her på siden har vi kun skrevet nogle eksempler på aktiviteter, da de kan være forskellige fra campingplads til campingplads.