Super Fun Station 9-12 år

Eurocamp Super Fun Station Aktivitäten für Kinder von 9 bis 12 Jahren

Super børneklub, super aktiviteter, super cool

I vores Super Fun Station til de 9-12 årige venter der massevis af sjove aktiviteter! Mød nye venner og hyg jer sammen. I denne klub gælder det bare om at lege og have det sjovt - vi garanterer, at det bliver svært at få børnene med hjem igen.


eurocamp kids clubs activities children 9 to 12 years

Tid til action!

Fuld fart over feltet! Glæd dig til masser af action, super aktiviteter, sport og meget mere. Øv dit sigtepunkt med bueskydning, få kriller i maven når du prøver Land Zorbing eller prøv kræfter med fægtning. Der mange nye ting at prøve og en ting er sikkert: det bliver aldrig kedeligt! Når du har brug for en pause, så kan du bare sidde og snakke med dine nye venner og puste lidt ud.

eurocamp kids clubs activities children 9 to 12 years, fencing

kids clubs activities, the station plus, clubs for kids 9 to 12 years

Vandkamp

Vildt, vådt og vanvittigt! Vær forberedt på at det bliver vådt. Meget vådt! Men det er jo lige meget, for er der noget sjovere end en god vandkamp? Vi har forberedt lidt af hvert, så det er bare med at komme forbi og være med.

kids clubs activities for children 9 to 12 years, station circus school

Cirkus Workshop

Har du lyst til at lære at jonglere og kunne holde boldene i luften? Det er slet ikke så nemt som det ser ud! Eller hvad med at lære kunsten at holde en tallerken kørende i ring på en pind som de professionelle? Der er mange tricks at øve og lære i cirkus workshoppen.

kids clubs activities for 9 to 12 years, body zorbing

Zorbing

Body Zorbing er sjovt! Løb, hop, drej rundt, rul og stød sammen med andre Body Zorbs. Vær f.eks. med til Sumo- og Body Zorb fodbold. Det bliver spændende at se hvem der kan blive på benene i længst tid. Det er også sjovt at se på – og der må gerne heppes på dit hold!

kids clubs, activities for children

Filminstruktør

I vores Movie Director Session har du chancen for at producere din egen kortfilm og måske selv være filmstjernen. Vi har både filmkamera og redigeringsudstyr. Den færdige film kan du se om aftenen til vores VIP Party. 


family activities on a eurocamp holiday, kids clubs

Ekstra aktiviteter på udvalgte campingpladser

Tre af vores populæreste campingpladser tilbyder nu et ekstra highlight. Er I klar til en ægte, våd udfordring?

La Vallée i Normandiet, Domaine des Naiades ved Rivieraen og Des Menhirs i Bretagne kan I tumle i poolen i vores Aqua Rollers og Water Walkerz! Det er super sjovt samtidig med at man får pulsen op!

family activities on a eurocamp holiday, kids clubs, water walkers

The Station findes på disse campingpladser

Campingplads Land Region/område
Camping Domaine des Ormes

Frankrig

Dol-de-Bretagne
Camping Des Menhirs

Frankrig

Carnac
Camping St. Avit Loisirs

Frankrig

Le Bugue
Camping La Vallée

Frankrig

Houlgate
Camping La Croix du Vieux Pont

Frankrig

Berny-Rivière
Camping La Baume

Frankrig

Fréjus
Camping Domaine des Naiades

Frankrig

Port Grimaud
Le Domaine du Clarys - Camping Le Clarys Plage

Frankrig

St. Jean-de-Monts
Camping La Garangeoire

Frankrig

St. Julien-des-Landes
Camping La Chapelle

Frankrig

Argelès-Plage

  • Sikkerhed er vigtig for os. Alle vores børneklubber har uddannede medarbejdere og gruppeledere.
  • I er velkomne til at henvende jer til en af vores Eurocamp medarbejdere på campingpladsen og tilmelde jer den ønskede aktivitet.
  • Vores medarbejdere har en fridag om ugen, som regel er det om fredagen. Normalt er der aktiviteter seks gange om ugen. Programmet kan dog løbende ændres. I er velkomne til at kontakte vores medarbejdere på campingpladsen og spørge om den aktuelle aktivitetsplan. Her på siden har vi kun skrevet nogle eksempler på aktiviteter, da de kan være forskellige fra campingplads til campingplads.