The Station

The Station

Fra 9 til 12 år

Dette er mødestedet for de lidt ældre børn, som ikke kan få nok af underholdning og aktiviteter. Uddannede medarbejdere har en masse nye, spændende aktiviteter i ærmerne, som varer til ud på aftenen. Her er det nemt at få nye venner.


kids clubs, activities for children, the station

Alle mand til stationen!

Nu går det løs! En masse action, fede aktiviteter, sport og mange nye oplevelser venter på dig. Øv din præcision med bueskydning, forbrænd en masse energi med Land Zorbing eller prøv kræfter med fægtning. De motoriserede mini Hoverboards er også meget populære. Og hvis du får brug for en lille pause, så er vores Station Party eller Oscar Night det helt rigtige valg.

kids clubs, on site entertainment, activities for children
kids clubs activities for 9 to 12 years, body zorbing

Body Zorbing

Body Zorbing er sjovt! Løb, hop, drej rundt, rul og stød sammen med andre Body Zorbs. Vær f.eks. med til Sumo- og Body Zorb fodbold. Det bliver spændende at se hvem der kan blive på benene i længst tid. Det er også sjovt at se på – og der må gerne heppes på dit hold!

kids clubs activities, the station plus, clubs for kids 9 to 12 years

Aqua Attack

Vildt, vådt og van(d)vittigt! Du kan godt forberede dig på, at du bliver drivvåd når du kæmper mod modstanderne i vores Aqua Attack. Men der er jo ikke noget skønnere end at plaske med vand, og vi har forberedt nogle sjove aktiviteter til ægte vandhunde.

kids clubs activities for children 9 to 12 years, station circus school

Cirkus workshop

Har du lyst til at lære at jonglere og kunne holde boldene i luften? Det er slet ikke så nemt som det ser ud! Eller hvad med at lære kunsten at holde en tallerken kørende i ring på en pind som de professionelle? Der er mange tricks at øve og lære i cirkus workshoppen.

kids clubs, activities for children

Filminstruktør

I vores Movie Director Session har du chancen for at producere din egen kortfilm og måske selv være filmstjernen. Vi har både filmkamera og redigeringsudstyr. Den færdige film kan du se om aftenen til vores VIP Party.  


The Station findes på disse campingpladser

Campingplads Land Region/område
Camping Domaine des Ormes

Frankrig

Dol-de-Bretagne
Camping La Pointe St. Gilles

Frankrig

Bénodet
Camping Des Menhirs

Frankrig

Carnac
Camping La Grande Métairie

Frankrig

Carnac
Camping St. Avit Loisirs

Frankrig

Le Bugue
Camping La Vallée

Frankrig

Deauville
Camping La Croix du Vieux Pont

Frankrig

Berny-Rivière
Camping La Baume

Frankrig

Fréjus
Camping Domaine des Naiades

Frankrig

Port Grimaud
Camping Le Clarys-Plage

Frankrig

St. Jean-de-Monts
Camping La Garangeoire

Frankrig

St. Julien-des-Landes

Godt at vide

  • Sikkerhed er vigtig for os. Alle vores børneklubber har uddannede medarbejdere og gruppeledere.
  • Nogle aktiviteter koster et gebyr.
  • Vores Courier har en fridag om ugen, som regel er det om fredagen. Normalt er der aktiviteter seks gange om ugen. Programmet kan dog løbende ændres.
  • Husk: I er velkomne til at kontakte vores medarbejdere på campingpladsen og spørge om den aktuelle aktivitetsplan og booke en plads til den ønskede aktivitet. Her på siden har vi kun skrevet nogle eksempler på aktiviteter, da de kan være forskellige fra campingplads til campingplads.