Bestil ferien med tillid

Frihed, fleksibilitet og absolut sikkerhed for dine penge.

Ekstraordinære tider kræver ekstraordinær beskyttelse, så vi går længere end nogensinde før, for at give dig den tillid, du har brug for, i en verden i forandring. Det betyder: Book din Eurocamp-ferie og så er du i gode hænder. Dine penge er sikre hos os. Din ferie er sikker hos os. Og de store Eurocamp-øjeblikke med stor frihed og masser af sjov? De er mere værdifulde i dag end nogensinde. Måske endda lidt mere. 
  • VI LOVER SIKKERHED  
    Hvad vi gør for at gøre vores campingpladser til et sikkert sted for alle, kan du læse mere om her
  • MASSER AF PLADS TAKKET VÆRE VORES FERIEFORM
    Læs mere om hvorfor vores ferieform passer perfekt ind i denne tid og tilbyder dig den plads, du og familien har brug for, for at kunne nyde ferien sammen. Læs mere her

Fra 8 uger og frem til 7 dage inden ankomst kan du gratis ombooke din feriedestination og/eller rejseperiode uden at give en grund*.

Hvis vi ikke længere kan tilbyde din ferie, eller du ikke vil rejse til din feriedestination, fordi Udenrigsministeriet fraråder at rejse, så kan du vælge mellem ombooking, voucher eller refusion.

Sikkerhed og god hygiejne er vigtigere end aldrig før, og vi følger alle myndigheders anvisninger, så vores gæster kan føle sig trygge på ferien.

Hvis du ikke ønsker at holde ferie på den bookede campingplads, grundet lokale myndigheders restriktioner, kan du gratis ombooke op til en dag før ankomst.


Find din yndlingsplads her


Bemærk

Intet ændringsgebyr 
*Bemærk: Hvis du ønsker at ombooke ferien, så er rejsens pris enten den samme eller højere.