Bestil ferien med tillid

Frihed, fleksibilitet og absolut sikkerhed for dine penge.

Ekstraordinære tider kræver ekstraordinær beskyttelse, så vi går længere end nogensinde før, for at give dig den tillid, du har brug for, i en verden i forandring. Det betyder: Book din Eurocamp-ferie og så er du i gode hænder. Dine penge er sikre hos os. Din ferie er sikker hos os. Og de store Eurocamp-øjeblikke med stor frihed og masser af sjov? De er mere værdifulde i dag end nogensinde. Måske endda lidt mere. 
  • VI LOVER SIKKERHED  
    Hvad vi gør for at gøre vores campingpladser til et sikkert sted for alle, kan du læse mere om her
  • MASSER AF PLADS TAKKET VÆRE VORES FERIEFORM
    Læs mere om hvorfor vores ferieform passer perfekt ind i denne tid og tilbyder dig den plads, du og familien har brug for, for at kunne nyde ferien sammen. Læs mere her

Bestil 2022 ferien nu og vent med at betale depositummet på 10% indtil den 01.02.2022.

Når I booker 2022 ferien, kan I afbestille gratis (uden at afgive en grund) til og med den 28.02.2022. Hvis I ønsker at afbestille, skal det ske skriftligt via mail.

Det er muligt at lave en ombooking frem til 7 dage inden ankomstdatoen, uden at angive nogen grund. Ønsker I at ombooke grundet myndighedernes anvisninger (rejsevejledning, karantæneregler eller pga. positiv corona test hos en af rejsedeltagerne), har I mulighed for at ombooke til et senere tidspunkt op til 1 dag inden ankomstdatoen.*

Såfremt Udenrigsministeriet fraråder at rejse til den valgte feriedestination, to uger inden ankomstdatoen, kan du vælge mellem ombooking, voucher eller refusion.


Find din yndlingsplads her


Bemærk

*Vi gør opmærksom på, at hvis du ønsker at ombooke ferien, så forbliver rejsens pris enten den samme som den oprindelige pris eller højere.