Afslappede forældre

Der er typisk en specifik problemstilling på familieferier. Forældrene ønsker sig masser af afslapning, børn vil have sjov og underholdning, mens teenagere vil have action og masser af frirum. Hos Eurocamp er der noget for alle! Med vores store udvalg af forskellige campingpladser er der helt sikkert også et passende tilbud, der dækker jeres behov.
Hos Eurocamp er familier særligt velkomne. Vi fokuserer meget på børnevenlighed. Vores pladser er børnesikre med masser af plads til at lege og løbe rundt. Børnene vil hurtigt finde nye venner, som de kan tilbringe mange sjove timer med. Derudover er der jo også Eurocamps børneklubber >

På en ferie med Eurocamp har forældrene også endelig fri. Fri fra jobbet, fri fra hverdagen - ja, fri fra al hetik. Mens børnene leger med deres nye venner på campingpladsen, har forældrene tid til at slappe af og til at nyde et par timers tosomhed.

Som familie kan I også opleve mange ting i fællesskab. Hvad siger I til en kanotur, en cykeltur eller en hyggelig picnic? I kan tumle rundt i poolen, bygge sandslotte sammen og slutte dagen med en omgang lækker grillmad på terrassen.
Læs mere her >

Søg & bestil din yndlingsplads