EUROCAMP FYLDER RUNDT!

Eurocamp is fifty
Eurocamp is fifty

Da vi begyndte vores rejse for et halvt århundrede siden, startede det hele med en kærlighed til naturen.


Vi ville se på Europa på en ny måde. Vi ville give vores kunder en ny følelse af frihed - en ferie, der byder på noget helt nyt: En ny måde at opleve livet i naturen på med tonsvis af eventyrmuligheder lige udenfor døren. Eller helt njagtigt: Udenfor teltdugen, som det var dengang.

Et sted, hvor udendørslivet er sjovt og helt enkelt.

Halvtreds år senere er vi måske blevet mere voksne (og har gjort udendørslivet meget mere komfortabelt), men vi har ikke mistet vores eventyrlyst.

Eurocamp gennem tiderne

Gennem årene har vores boliger udviklet sig - fra helt simple telte til komfortable mobilhomes med deres egne soveværelser, Nespresso-maskiner og private terrasser. Men selv nu skaber vi ferier, der også har en følelse af natur og ferieresort.

Vores campingpladser har også udviklet sig sammen med os. Med udgangspunkt i en enkelt plads i Frankrig tilbyder vi i dag 150 fantastiske campingpladser. Nogle har fokus på afslapning og rekreation, mens der også er livlige steder med vilde pools, masser af action, underholdning og spisemuligheder.

Men uanset hvilken type campingplads, du vælger, forbliver hver eneste ferie tro mod vores oprindelige vision; Ferier, hvor du frit kan planlægge dine dage og frit bestemme, hvornår du skal ankomme, og hvornår du vil tage afsted igen. Frihed afhængigt af hvor meget og hvor lidt, du har lyst til.

En Eurocamp-ferie giver dig stadig muligheden for at slappe af samt den personlige frihed til at organisere hver dag, som du ønsker. Rejser, der passer perfekt til dig. Bliv så længe, du vil.

Lige efter din smag. Vi ville ikke gøre det anderledes! Derfor er vores fremragende (og prisvindende) kundeservice hjertet og sjælen i Eurocamp-oplevelsen. Vi hjælper dig med at vælge en campingplads, der passer perfekt til dine behov, og vi hjælper dig ved ankomsten, så du kan begynde at nyde din campingferie til fulde lige med det samme.

I vores 50. jubilæumsår kan du få et friskt kig på Eurocamp. Vi kan ikke komme i tanke om nogen anden, vi hellere vil fejre det med, end dig!

Eurocamp ist fünfzig

VORES BOLIGTYPER

Vores boliger i den grad udviklet sig! Nyt i vores 50. år er vores Aspect Plus, den nyeste model for en stilfuld og moderne campingferie.

Eurocamp ist fünfzig

VORES FERIEREGIONER

Vores første kærlighed, og vores allerførste campingplads, var i Bretagne. Vi elsker stadig Frankrig. Men vi har også udvidet vores område til otte andre lande: Lige fra Spanien til Kroatien, og fra Holland til Italien.

Eurocamp ist fünfzig

VORES POOLOMRÅDER

Vores pools og rutsjebaner har igennem årene fået noget af en opgradering. Men vores lyst til sjov har altså ikke ændret sig! 

Eurocamp ist fünfzig

ANKOMT

Dengang vi begyndte, var der ikke så mange rejsemuligheder, udover bilen. Det er selvfølgelig stadig en fantastisk måde at rejse på, men nu kan man rejse på mange flere måder, og især flyet er populært.


Eurocamp

Hvordan ser vi ud efter 50 år?

I de seneste 50 år har vi ikke kun udviklet os indenfor boliger og campingpladser. Vi har også ændret logo. 

Her i vores jubilæumsår skifter vi nemlig til et helt nyt look!

Eurocamp is fifty