Campingferie med ro i maven

Eurocamp campingferie

Eurocampferie, som det plejer, men med mere beskyttelse og sikkerhed. På den måde kan I nyde en afslappet ferie.

Vi har skridt for skridt lavet forskellige tiltag på campingpladserne, så vi er 100% sikre på, at vores gæster kan holde en god ferie. Det er en meget speciel tid for os alle, og vi vil gøre vores allerbedste for, at årets sommerferie forløber så normalt som muligt. 

Vi har derfor kigget grundigt på de forskellige etapper af ferien, lige fra ankomst til afreje, og lavet nogle tiltag og tilpasninger, så ferien forløber så godt, roligt og sikkert som muligt. 

Sikkerhed ved ankomsten

Campingpladserne gør meget ud af sikkerheden, også ved ankomst og afrejse, hvor der står desinfektionsstandere til fri afbenyttelse. 

Sikkerhed på campingpladsen

Om I slentrer rundt på pladsen, dyrker sport eller deltager i underholdingen: Sikkerheden har førsteprioritet, så I kan nyde ferien og slappe af.

Sikkerhed ved poolområdet

Begrænset adgang til poolen og reglen om at holde afstand sikrer, at I kan komme ned i gear og plaske sikkert rundt i poolen. 

Sikkerhed ved restaurantbesøg

Der er sørget for ekstra afstand mellem bordene på restauranterne. og der er mulighed for udendørsservering, hvor I kan nyde et dejligt måltid.

Eurocamp campingferie

Et hjerteligt velkommen med afstand 

Vi har ændret vores check-in proces, så alle kan føle sig sikre. F.eks. må kun en gæst opholde sig i receptionen ad gangen. Vi vil selvfølgelig stadig være til stede, og være behjælpelige med spørgsmål, præcis som vi plejer.  

Eurocamp campingferie

Jeres feriebolig

I jeres feriebolig kan I trække jer tilbage - både inde og ude. I kan være helt sikre på, at boligen er blevet gjort grundig ren inden jeres ankomst. Alle flader, som ofte bliver berørt, er blevet desinficeret og vi lægger engangslagner- og hovedpudebetræk klar til jer. Alle boliger bliver godt luftet inden nye ankomster, og sengelinned (hvis det er forudbestilt) vil blive lagt i en taske på sengen for at undgå for meget berøring. Dette gælder også i vores Aspect mobilhomes, hvor sengene normalt er redte. Vores rengøringspersonale har beskyttelsestøj på, når de opholder sig i jeres bolig. 

Eurocamp campingferie

Hjælp og vejledning fra vores team 

Alle vores medarbejdere er bekendt med alle informationer og retningslinjer i forbindelse med COVID-19, for at sikre deres og vores gæsters sikkerhed. Hvis I har brug for hjælp med noget i jeres bolig, så kommer vi forbi - præcis som vi plejer - men med god afstand in mente. I er selvfølgelig også altid velkomne til at ringe til vores medarbejdere på pladsen. 

Eurocamp campingferie

God plads på campingpladsen sikrer en god ferie

På alle vores campingpladser skal minimumafstanden overholdes. Desuden er ekstra rengøring blevet indført overalt på pladserne: 

 • Pools og vandlegepladser 
  Poolanlæg og vandsjov (pools, vandrutsjebaner, vandlegepladser osv.) vil være tilgængelige i henhold til lokale sikkerhedsretningslinjer. Det byder oftest at der kun må opholde sig et begrænset antal personer ved poolanlæget ad gangen. Solsenge er placeret med god afstand fra hinanden.
 • Forplejning og indkøb 
  Restauranter, barer, takeaway og butikker følger alle retningslinjer med minimumsafstand. Rengøringen er øget og flader bliver desinficeret over alt på campingpladsen. Det anbefales at I betaler med kort fremfor kontanter, for at mindske kontakten.  Bordene i restauranterne vil placeres med god afstand til hinanden og der vil være mulighed for at tage maden med hjem til jeres egen feriebolig.
 • Børneklubber 
  Vores populære børneklubber skal selvfølgelig leve op til sikkerhedskrav og retningsliner, og vi forsøger at finde løsninger uden at alt det sjove forsvinder. Generelt er campingpladsernes egne børneklubber åbne og aktiviteterne bliver afviklet udenfor. Aktiviteter som Mini-Club og Mini-Disco vil også overvejende blive afviklet udendørs og minimumsafstanden vil blive overholdt. 
 • Sportstilbud og aktiviteter 
  Sportsredskaber vil blive desinficeret i overensstemmelse med de lokale sundhed- og sikkerhedsretningslinjer. Kontaktsport eller holdsport, som fodbold eller basketball, vil indtil videre ikke være muligt at spille på campingpladsen. 

Begyndelsen på en sikker hjemrejse.

Som altid vil en af vores medarbejdere kontakte jer inden afrejse. For at mindske kontakten, beder vi jer om at lægge nøglen i jeres feriebolig, i stedet for at aflevere den i receptionen.