Udstyr til babyer og småbørn

Tilbehør til de små

Vi har et stort udvalg af udstyr til babyer og mindre børn på alle vores campingpladser, hvoraf meget er ganske gratis! Denne service er perfekt for alle småbørnsfamilier, som derfor ikke behøver at stresse over, om de nu kan få plads til det hele.
Følgende udstyr kan forudbestilles, men kun så længe lager haves. Vi anbefaler derfor, at I bestiller i god tid.

Ekstraudstyr (skal bestilles inden ankomst)

  • Børneseng - gratis
  • Højstol - DKK 15 pr. overnatning
  • Klapvogn - DKK 40 pr. overnatning
  • Trækvogn - DKK 40 pr. overnatning
  • Babybad - gratis
  • Potte - gratis
  • Stoleforhøjer - gratis
  • Puslepude - gratis

Sikker højstol

Reserver en sikker højstol for kun DKK 15 pr. overnatning. Til og med den 19. maj og fra den 2.-22. juni 2018 er højstolen gratis (skal dog stadig forudbestilles).

Vores børnesenge

Den behagelige børnesenge (101 cm x 71 cm) er gratis. Bestil venligst inden ankomst. Bemærk: kun i Aspect og Avant mobilhomes er der plads til børnesengen i forældresoveværelset.

All Terrain Buggies

Robust klapvogn

Terrængående klapvogne kan lejes på udvalgte campingpladser for ca. 40 kr. pr. dag. De kan ikke bookes på forhånd, men i stedet direkte på pladsen.

Babybadewanne

Babybadekar

Hos Eurocamp kan I også leje et babybadekar gratis. I skal blot reservere den inden ankomst, så vi kan stille et frem til jer.

Trækvogn

Trækvognen kan lejes på udvalgte campingpladser for ca. 40 kr. pr. dag. Denne kan ikke bookes på forhånd, men i stedet direkte på pladsen.

Puslepude og potte

Du har også mulighed for at leje en puslepude og en potte hos os. Vi bringer begge dele til din bolig. Bare husk at forudbestille det inden din ankomst.

Stoleforhøjer

En stoleforhøjer er en god idé til alle små campister, der er blevet for store til højstolen.

Sikkerhedsgitter

Med et sikkerhedsgitter til terrassen kan hele familien slappe af. Lågen er nem at montere og sikrer, at de små kan lege frit på terrassen, uden at du behøver at være bekymret for, om de stikker af på eventyr.