Her får I mere komfort

I alle ferieboliger i Holland, Tyskland, Luxembourg og Frankrig er der nu rigtige dyner fremfor tæpper (helt gratis). Til dobbeltsengen i forældresoveværelset er der en dobbeltdyne til to personer. Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet i prisen, men kan bestilles inden ankomst. I alle andre regioner er der stadig tæpper i alle boliger, medmindre I har booket et safaritelt eller et Azure, Avant eller Aspect mobilhome, der altid er udstyret med rigtige dyner.

Puder er en del af standardudstyret i boligerne. Sengelinned, pudebetræk og håndklæder er ikke automatisk inkluderet*. Bestil jeres foretrukne linned- og håndklædepakker, når I laver jeres book, dog senest 30 dage inden ankomst på "Mit Eurocamp" eller på telefonen.

Duvet Linen and Towels

Linnedpakker til rigtige dyner

Har I booket et mobilhome i Holland, Tyskland, Frankrig eller Luxembourg? Eller et safaritelt? Eller et Azure eller Avant mobilhome? Så gør det lettere for jer selv og bestil håndklæder og det passende sengelinned jeres senge og dyner.


Såfremt I har booket et langt ophold og derfor gerne vil skifte sengetøj, så book ekstra linned- og håndklædepakker, så vi kan være sikre på, at vi har nok på pladsen.

Indhold & priser

En pakke med dobbeltsengelinned indeholder:
1 lagen til en dobbeltseng, 1 betræk til en dobbeltdyne (220 x 240 cm), 2 hovedpudebetræk og 2 håndklæder for 205 kr. (i Avant & Azure mobilhome: 245 kr.) pr. pakke

En pakke med enkeltsengelinned indeholder:
1 lagen til en enkeltseng, 1 betræk til en enkeltdyne (140 x 200cm), 1 pudebetræk og 1 håndklæde for 145 kr. pr. pakke

Bestil venligst linnedpakker senest 30 dage inden ankomst.

Linen and towels

Sengelinnedpakker

Få mere plads i kufferten og bestil sengelinned og håndklæder, når I booker jeres ferie. Der er tæpper og puder i boligen. I stedet for et dynebetræk får I denne linnedpakke to lagner, hvoraf det ene kan slås rundt om tæppet.

I vores Aspect mobilhome er der allerede håndklæder og sengelinned (ikke til babyer), da det er en del af prisen.

Indhold & priser

En pakke med dobbeltsengelinned indeholder: 
2 lagner til en dobbeltseng, 2 hovedpudebetræk og 2 håndklæder* for 180 kr. pr. pakke 

En pakke med enkeltsengelinned indeholder: 
2 lagner til en enkeltseng, 1 hovedpudebetræk, 1 håndklæde for 120 kr. pr pakke 

Yderligere:
1 ekstra håndklæde: 35 kr.

Pre-order your cot linen

Sengelinned til babysengen

Familier med mindre børn kan forudbestille en ekstra babyseng helt gratis. De kan desuden bestille sengelinned med en tynd dyne og to lagner for 75kr. pr. pakke.

Disse rejsesenge kan stå i stuen i alle mobilhomes. I vores Aspect og Avant mobilhome kan de sågar være i forældresoveværelset.

Bestil venligst sengelinned- og håndklædepakker senest 30 dage inden ankomst.
Hire your beach towels

Pakke med 2 strandhåndklæder

Bestil strandhåndklæder til jeres pool- og strandferie. Pakken består af 2 strandhåndklæder og koster 110 kr.**. På den måde sparer I plads i kuffterten, så børnene kan få mere legetøj med.

Bemærk venligst:

  • *) Vores luksuriøse Aspect mobilhome er allerede udstyret med dyner, sengelinned og håndklæder.
  • I alle Aspect mobilhome, i lodges på Camping Sanguli (CD013) og på Camping Cambrils Park (CD012) og ferieparken Belvedere Village (IL045) er sengelinned inkluderet.
  • Sengelinnedpakker kan ikke tages med ved et evt. skift af campingplads.
  • **) Pakker med strandhåndklæde kan ikke bookes ved ophold i Schweiz, Kroatien, på Sicilien og i Portugal.
  • Bestil ekstraudstyr, når I booker jeres ferie eller senest 30 dage inden jeres ferie starter, så vi kan garantere ledigheden.