Sengelinned og håndklæder

Her får I mere komfort

 

Fra 2019 finder I rigtige dyner (Duvets) i stedet for uldtæpper i alle boligtyper. Til dobbeltsengen i forældresoveværelset er der en dobbeltdyne til to personer (220 x 240 cm) samt to hovedpuder.

Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet i prisen*, men kan bestilles inden ankomst. Det er en god idé at bestille den/de ønskede sengelinnedpakker allerede når I booker boligen og ellers senest 4 uger inden ankomst på "Mit Eurocamp" eller ved at ringe til os på 80 71 11 63. 

I alle Aspect mobilhomes samt i Lodges på Camping Sanguli (CD013), Cambrils Park (CD012), La Croix du Vieux Pont (PA012) og i ferieanlæget Belvedere Village (IL045) er sengelinned inklusiv i prisen.

Alle mobilhomes på Camping Guincho PG018 er udstyrede med hovedpuder og uldtæpper i stedet for rigtige dyner (duvets). Det er muligt at bestille sengelinned i passende størrelser; enten en dobbeltpakke til dobbeltsengen med 1 dobbeltlagen, 2 lagner til uldtæpperne, 2 hovedpudebetræk og 2 håndklæder og/eller 2 lagner, 1 hovedpudebetræk og 1 håndklæde til enkeltsengen.


Sengelinnedpakke

Pakke med dobbeltsengelinned:

1 lagen til en dobbeltseng, 1 betræk til en dobbeltdyne (220 x 240 cm), 2 hovedpudebetræk og 2 håndklæder.

Pakke med enkeltsengelinned:
1 lagen til en enkeltseng, 1 betræk til en enkeltdyne (140 x 200cm), 1 pudebetræk og 1 håndklæde.

Priser 2020

  • 205 kroner for pakken med dobbeltsengelinned (245 kroner i Azure mobilhomes)
  • 145 kroner for pakken med enkeltsengelinned.
  • 1 ekstra badehåndklæde: 35 kroner (kan ikke bookes i Schweiz)

Yderligere information

Det er ikke muligt at medbringe sengelinned fra den første campingplads til den næste, hvis I har booket flere ophold. I dette tilfælde bedes I også bestille sengelinnedpakker til den næste campingplads.


Pre-order your cot linen

Sengelinned til babysengen

Familier med mindre børn kan forudbestille en ekstra babyseng helt gratis. De kan desuden bestille sengelinned med en tynd dyne og to lagner for 75kr. pr. pakke.

Disse rejsesenge kan stå i stuen i alle mobilhomes. I vores Aspect og Azure Plus mobilhomes kan de sågar være i forældresoveværelset.

Bestil venligst sengelinned- og håndklædepakker senest 30 dage inden ankomst.
Hire your beach towels

Pakke med 2 strandhåndklæder

Bestil strandhåndklæder til jeres pool- og strandferie. Pakken består af 2 strandhåndklæder og koster 110 kr.**. På den måde sparer I plads i kuffterten, så børnene kan få mere legetøj med.

Vær venligst opmærksom på følgende:

  • *) Vores luksuriøse Aspect mobilhome er allerede udstyret med dyner, sengelinned og håndklæder.
  • I lodges på Camping Sanguli (CD013) og på Camping Cambrils Park (CD012), Camping La Croix du Vieux Pont (PA012) og ferieanlæget Belvedere Village (IL045) er sengelinned inkluderet i prisen.
  • Sengelinnedpakker kan ikke tages med ved et evt. skift af campingplads.
  • **) Pakker med strandhåndklæder kan ikke bookes ved ophold i Schweiz, Kroatien, på Sicilien og i Portugal.
  • Bestil ekstraudstyr når I booker jeres ferie eller senest 14 dage inden jeres ferie starter.