Nyheder hos Eurocamp

I den kommende sæson har vi endnu engang massevis af nyheder til dig. De allervigtigste nyheder har vi her samlet til dig, så du nemt kan følge med. Men for at få nyhederne hurtigst og nemmest kan du tilmelde dig vores newsletter, så du løbende kan følge med. Så er du også sikker på, at du ikke går glip af vores aktuelle tilbud.


new parcs for Eurocamp in 2020

Nye campingpladser i 2021!


Vi har igen været på opdagelse og har fundet nogle nye gode campingpladser, som vi har inkluderet i vores 2021-program. Nogle er beliggende i regioner, som ikke tidligere har været tilgængelige hos os. Andre er tæt på nogle af vores kendte pladser. Hvis du for eksempel ikke vil køre for langt, er børnevenlige Camping De Twee Bruggen i Holland et rigtigt godt bud. Er du mere til strand og sydens sol? Nyd ferien i sydfranske Roussillon på Camping L Soleil de la Méditerrancée - kun 30 km fra lufthavnen i Perpignan. Er du mere til fysisk udfoldelse og aktiviteter i smukke landskaber? Så tag et kig på femstjernede Camping Le Pommier i franske Ardèche. Vi er stolte af at kunne præsentere de nye pladser i denne sæson, og vi håber at en af dem passer helt perfekt til dig og din familie. 

Nyheder i 2021 ›

eurocamp holiday homes

Den helt rigtige boligtype

Sidste år, i 2020, inddelte vi vores mobilhomes i fire nye kategorier, for at gøre de mere overskueligt at finde den helt passende boligtype. Og dette har ikke ændret sig, så du kan stadg vælge mellem Aspect, Azure, Comfort og Classic mobilhomes. Billederne af boligerne er kun eksempler, og design og layout kan variere afhængigt af campingpladsen og modellen.

Mobilhomes i 2021 ›
domaine des ormes, campsite, north brittany, dome indoor swimming pool

Indendørs pool under kuplen

Den nye kuppel er nu færdig - en ny overdækket pool på Camping Domaine des Ormes i Bretagne. Det ser næsten ud som om, at der er landet et rumskib, men under den venter der et subtropisk badeparadis med bølgepools og vandrutsjebaner - altså store mængder sjov uanset, hvordan vejret er.

Domaine des Ormes ›

new lodge accommodation for 2019

Lodges XXL

Kan I godt lide en rummelig bolig? Så vil I elske disse lodges! De er perfekte til store familier eller venner, der gerne vil holde ferie sammen. De flotte Villa Lodges har fire soveværelser med plads til 10 personer samt et stort opholdsrum. Boligerne findes kun på La Croix du Vieux Pont.

Lodges & Bungalows ›

Nye pools og vandrutsjebaner

Gør jer klar til endnu større og bedre vandrutsjebaner og nye pools på nogle af vores aller bedste campingpladser! Fra Holland, over Gardasøen, de franske Alper, Provence og til Atlanterhavskysten er der nyheder, som giver masser af vandsjov til hele familien.

Nye vandrutsjebaner ›

Find din yndlingsplads