Nyheder hos Eurocamp

I den kommende sæson har vi endnu engang massevis af nyheder til dig. De allervigtigste nyheder har vi her samlet til dig, så du nemt kan følge med. Men for at få nyhederne hurtigst og nemmest kan du tilmelde dig vores newsletter, så du løbende kan følge med. Så er du også sikker på, at du ikke går glip af vores aktuelle tilbud.


new parcs for Eurocamp in 2020

Nyt og så godt som nyt!


Vi har været på inspirationstur og fundet en virkelig god campingplads i Sydfrankrig, som kan bookes fra sæson 2022 - en femstjernet campingplads med alt hvad hjertet begærer! Nogle gamle kendinge er heldigvis tilbage i programmet: f.eks. franske Le Domaine d'Oléron og Camping Le Belledon i Alperne. Fire hollandske campingpladser kunne vi allerede stolt præsenere sidste år, men måske du ikke har set dem endnu? Og det samme gælder Camping Montescudaio i Toscana. Vi glæder os til at byde dig og familien velkommen på en af vores mange campingpladser - nye som gamle. 

Større udvalg i 2022 ›

Investering i fremtiden: Nye mobilhomes

I sæson 2022 kommer der til at ske mange spændende ting rundt omkring på pladserne! På mere end 30 campingpladser tilføjer vi nemlig spritnye Aspect og Azure mobilhomes til programmet. Disse populære modeller vil stå indflytningsklar til sommer (såfremt den aktuelle situation tillader det) på campingpladser både i Italien, Kroatien, Holland og Frankrig. Vi giver lyd fra os, så snart alle detaljer er på plads. 

Læs mere ›
Camping La Chapelle, Sydfrankrig

Særligt her sker der ting og sager

Vi har endnu ikke nogle billeder af alle de nye tiltag på Camping La Chapelle, men lige nu sker der rigtigt meget: To nye vandrutsjebaner bliver bygget - den ene med Space Bowl og den anden som Razer, en hel ny vandlegeplads, bl.a. med rutsjebaner og fontæner, en boulesbane, en volleyballbane og så bliver restauranten og poolbaren renoveret. Fra campingpladsen tager det en kort gåtur at komme ned til stranden. Men med alle ovenstående nyheder, er der snart slet ingen grunde til at forlade campingpladsen! 

Læs mere ›

Find din yndlingsplads