Virtuel rundvisning - 360 grader

Det er næsten som at være der

Med vores 360° rundvisninger får du direkte adgang til udvalgte campingpladser. Det er næsten som at være der selv.

Nærstuder poolområdet ved Camping La Pointe St. Gilles, stå oppe på vandrutsjebanen ved Camping Le Vieux Port, eller nyd omgivelserne i den hyggelige Espai Grill Restaurant på Camping Playa Montroig. Kameraerne fungerer på samme måde som Google ‘street-view’. Med dette redskab kan du navigere rundt på pladsen, ved poolområdet og på stranden, inden du overhovedet er ankommet og på den måde lære populære campingpladser i Spanien og Frankrig at kende.

Tag også et kig på vores ferieboliger - de virtuelle rundvisninger giver dig adgang til vores mest populære mobilhomes.


Eurocamp campsites 360 tours

Virtuel rundvisning i vores mobilhomes

Få et godt indtryk at vores mobilhomes derhjemmefra. Ser de ikke komfortable og hyggelige ud? Det er muligt at lave en virtuel rundvisning af mobilhometyperne Aspect, Avant, Vista og Esprit.

Du finder også de virtuelle rundvisning i billedgallerierne på de forskellige boligsider her på hjemmesiden.

Eurocamp Aspect accommodation

Aspect

Et absolut innovativt mobilhome fra den nye generation. Her bliver arealet udnyttet helt ideelt. Køkken-alrummet er moderne indrettet og den enorme terrasse sørger for masser af afslapning til hele familien.

Eurocamp Avant accommodation

Avant

Målet var at skabe en bolig med meget plads samt en rummelig og delvis overdækket terrasse. I køkkenet er der sågar en opvaskemaskine - lidt luksus må der jo godt være på campingferien!

Eurocamp Vista accommodation

Vista

De brede terrassedøre giver en glat overgang mellem at være indendørs og udendørs, hvilket er med til at I får et behageligt ophold.

2 sovevær. Vista ›3 sovevær. Vista ›
Eurocamp Esprit accommodation

Esprit

Denne hyggelige udstyret feriebolig har et centralt køkken-alrum med soveværelser på begge ender af boligen. En perfekt basis til familiens campingferie.


Find din virkelige ferie med Eurocamp!