Billedkonkurrence 2017

Urlaubsfotowettbewerb

Så nemt er det:

  • Følg os på Instagram
  • Post dit bedste feriebillede
  • Brug hashtagget  #miteurocampminde
  • Og vind, med lidt held, et ud af tre rejsegavekort

Deltagerbetingelserne finder du på denne side.

Deltag i konkurrencen og vind et Eurocamp rejsegavekort på op til 3.500 kroner!

Suchen Sie Ihre schönsten digitalen Urlaubsfotos aus. Max. 3 pro Teilnehmer.
Klicken Sie auf den Button "Jetzt mitmachen" und registrieren Sie sich kurz.
Laden Sie Ihre Fotos hoch. Vielleicht gehören Sie schon bald zu den Gewinnern.

Deltagerbetingelserne

1. Konkurrenceudbyder
Eurocamps Instagram-konkurrence 2017, under hashtagget #miteurocampminde, udbydes af RM&S GmbH. 

2. Deltagerberettigelse
For at kunne deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Alle RM&S GmbH medarbejdere er udelukket fra at deltage i konkurrencen. 
 
3. Deltagerbetingelser
Ved at deltage i konkurrencen, erklærer du dig indforstået med konkurrencens regler. Du giver dit samtykke til, at vi må offentliggøre dit fornavn og billede på vores hjemmeside og på vores sociale medier, såfremt dit billede bliver kåret som vinderbillede. Ved at deltage i konkurrencen bekræfter du desuden, at du selv har taget billedet. 
 
4. Konkurrencens regler og forløb
Konkurrencen løber fra den 15.09.2017 – 31.10.2017. Det er kun muligt at deltage i konkurrencen på Instagram. 
 
Sådan gør du:
• Følg vores Instagram-profil
• Hashtag et sjovt eller særligt billede fra en Eurocampferie med #miteurocampminde og tag @eurocampdanmark.
• Vær opmærksom på, at din Instagram-profil skal være åben for at kunne deltage i konkurrencen.
 
Den 01.11.2017 udvælger en jury tre vinderbilleder som bliver postet på Eurocamps Instagram-profil. De tre vindere vil den 01.11.2017 blive offentliggjort på Eurocamps Instagram-profil og Facebookside.   
 
5. Samtykkeerklæring
Deltagelse i konkurrencen er betinget af, at deltagers angivne data er korrekte. En forudsætning for deltagelse er endvidere, at deltageren giver sit samtykke til konkurrencevilkårene.
 
6. Billedrettigheder
(1) Deltageren garanterer, selv at have taget billedet.
(2) Deltageren garanterer, at have alle rettigheder til billedet.
(3) Deltageren garanterer, at personer, som er genkendelige på billedet, er indforstået med, at billedet bliver uploadet, offentliggjort og indgår i konkurrencen.
(4) Desuden garanterer deltageren, at billedet ikke overtræder gældende love og ikke indeholder elementer af pornografisk, racistisk eller på anden måde krænkende og ulovlig karakter.
 
7. Rettigheder til brug af billedet
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at RM&S GmbH kan bruge billedet med hashtagget #miteurocampminde i markedsføringsøjemed, herunder ved gengivelse af billedet på www.eurocamp.dk og på Eurocamps andre sociale medier (Facebook, Instagram og Google Plus).
 
8. Præmie
Ved deltagelse i konkurrencen har du mulighed for at vinde et rejsegavekort til din næste Eurocampferie. En jury vil udvælge tre vinderbilleder. Førstepladsen vinder et Eurocamp rejsegavekort til en værdi af 3.500 DKK, andenpladsen 2.500 DKK og tredjepladsen 1.500 DKK. De udlovede præmier kan ikke udbetales i kontanter, ombyttes eller videregives til tredjemand.
 
9. Databeskyttelse
De personlige data, der indsamles i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, anvendes udelukkende i forbindelse med konkurrencen og bliver ikke videregivet til tredjepart.
 
10. Instagram
Denne konkurrence har ingen forbindelse til Instagram, og er hverken sponsoreret, støttet eller organiseret af Instagram. Instagram kan således ikke stilles ansvarlig for det indhold, som indgår i konkurrencen. Samtlige spørgsmål, kommentarer eller klager i forbindelse med konkurrencen skal ikke stilles til Instagram men derimod direkte til Eurocamp på info@eurocamp.dk
 
11. Øvrigt
RM&S GmbH forbeholder sig til en hver tid retten til at afbryde eller stoppe konkurrencen uden forudgående meddelelse og uden at oplyse grunden. RM&S GmbH vil især gøre brug af denne mulighed, hvis en korrekt gennemførelse af konkurrencen af tekniske eller retslige grunde ikke mere kan garanteres. Ved mistanke om snyd eller manipulation forbeholdes retten til at ekskludere deltagere uden varsel og dermed slette billedet fra Eurocamps Instagram-profil.