Forårstilbud: Op til 40% rabat

Lyst til ferie? Jaaa!

Bestil årets ferie nu og nyd sommeren i det fri på en af mange campingpladser. Vi har skruet op for rabatterne og du kan lige nu spare op til 40% også i højsæsonen. Booker du mellem 12-14 nætter, får du 5% long stay rabat og booker du 15+ nætter er rabatten på 10%. 

Vi har stor forståelse for, at mange af vores gæster stadig er bekymrede for den globale situation, så vi har tilpasset vores afbestillingsbetingelser, så du f.eks. kan ændre din rejsedestination op til en dag før ankomst og du kan vælge mellem ombooking, tilgdebevis og refusion, hvis Udenrigsministeriet fraråder udrejse til din feriedestination.Priser og rabatter for dette tilbud gælder for bookinger lavet efter den 07.05.2021. Tilbuddet med op til 40% rabat gælder frem til den 16.07 på mobilhomes i kategorierne Classic, Comfort og Azure. På Aspect mobilhomes er der op til 20% rabat. 

Fra den 17.07.-30.08. er der op til 20% rabat på mobilhomes i kategorierne Classic, Comfort og Azure. På Aspect mobilhomes er der op til 10% rabat. 

Fra den 31.08. og i resten af 2021-sæsonen er der op til 30% rabat på mobilhomes i kategorierne Classic, Comfort og Azure. På Aspect mobilhomes er der op til 20% rabat. 

Tilbuddet kan kombineres med singleforældrerabatten, long stay rabatten samt loyalitetsrabatten, som giver ekstra 5% rabat til kunder, der har rejst med Eurocamp tidligere. Alle rabatter vil blive tilføjet i bookingprocessen og gælder kun for udvalgte pladser.