LAST MINUTE TILBUD

Last minute Angebote
Last minute Angebote

Europa genåbner og det skal selvfølgelig fejres! Vi har derfor skruet op for rabatterne, på udvalgte campingpladser, så der er ekstra lommepenge til sommerferien. Især Kroatien har taget et prisdyk.

Gæster, der tidligere har rejst med Eurocamp, får som altid 5% loyalitetsrabat og på long stay ophold er der desuden 5% rabat på 12-14 nætter og 10% rabat på +15 nætter. 

VI GLÆDER OS til at byde vores gæster velkomne på vores campingpladser rundt omkring i Europa! Hvis du stadig er lidt usikker omkring det økonomiske aspekt, så husk, at vores penge-tilbage-garanti naturligvis stadig gælder, såfremt Udenrigsministeriet fraråder udrejse til den valgte feriedestination.


Betingelser for bookingen

Priser og rabatter for dette last minute tilbud gælder for bookinger lavet efter den 18.06.2021 i rejseperioden fra den 18.06.-30.07.2021.  Alle mobilhometyper er inkluderet, men tilbuddet gælder kun på udvalgte pladser hvor "last minute rabat" fremgår i bookingprocessen. 
Tilbuddet kan kombineres med singleforældrerabatten, long stay rabatten samt loyalitetsrabatten, som giver ekstra 5% rabat til kunder, der har rejst med Eurocamp tidligere. Alle rabatter vil blive tilføjet i bookingprocessen og gælder kun for udvalgte pladser.