Rabatuger: Op til 40% rabat på bookingen!

Campingferie: Op til 40% rabat!

FERIEPLANLÆGNINGEN KAN FOR ALVOR BEGYNDE

Det er vinter, koldt og gråt – og netop derfor er det ekstra skønt, at planlægge sommerferien med familien og have noget at lune sig på og se frem til. Bestil campingferien med op til 40% rabat* og udnyt Eurocamps rabatuger! Alt efter rejseperiode, destination valg af boligtype er der mange penge at spare. Selv i skolernes sommerferie er der skruet op for rabatterne på mange af vores populære campingpladser, men har I mulighed for at holde ferie i lavsæsonen, f.eks. i maj eller juni, så er der for alvor mulighed for at nyde ferien til billige penge.

HER ER DER GODE RABATTER:

  1. Frem til 1. juli: Op til 40%  
  2. Fra 1.-22. juli: Op til 30%
  3. Fra 23. juli-2. sep: Op til 20%
  4. Fra 3. september: Op til 30%


Betingelser for bookingen

*) Tilbuddet gælder for nye bookinger lavet efter den 01.12.2021 på campingpladser, der er inkluderet i tilbuddet. Rabatten varierer alt efter rejseperiode samt valg af boligtype og destination. Minimum 3 nætter (gælder uanset om campingpladsen er inkluderet i tilbuddet eller ej). Tilbuddet kan kombineres med loyalitetsrabatten og singleforældrerabatten. 
 
OBS: Rabatten bliver automatisk fratrukket i bookingprocessen og her kan du se den opnåede rabat i din valgte rejseperiode i kombination med den valgte boligtype og campingplads. Hvis "rabatuger" ikke fremgår i bookingprocessen, er din valgte campingplads ikke inkluderet i tilbuddet.    
 
NYT: Gratis afbestilling (uden grund) gælder til og med 28.02.2022. Afbestilling skal ske skriftligt.

Søg og bestil feire i rabatugerne