SPARESÆSON: Op til 40% rabat!

Sparesæson hos Eurocamp

SOMMEREN NÆRMER SIG - ER I KLAR?

Endelig er vinteren ved at være ovre, og det er tid til at se frem mod sommer og ferie! Med vores SPARESÆSON kan I spare op til 40% på årets ferie, og der er rabatter både i for- og sensommeren, i efterårsferien og selvfølgelig også i sommerferien. Vi har også inkluderet vores luksusmobilhomes i Azure- og Aspect-serierne i årets Sparesæson. Så uanset hvilken type ferie, I er til, er der penge at spare denne sæson! Er I klar på sommer, sol og vandsjov med Eurocamp?

HER ER DER GODE RABATTER:

  1. Frem til 30. juni: Op til 40%  
  2. Fra 1.-21. juli: Op til 30%
  3. Fra 22. juli-1. sep: Op til 20%
  4. Fra 2. september: Op til 30%


Betingelser for bookingen

*) Tilbuddet gælder for nye bookinger lavet efter den 01.03.2023 på de campingpladser, der er inkluderet i tilbuddet. Rabatten varierer alt efter rejseperiode samt valg af boligtype og destination. Minimum 3 nætter (gælder uanset om campingpladsen er inkluderet i tilbuddet eller ej). Tilbuddet kan kombineres med loyalitetsrabatten og singleforældrerabatten. 
 
OBS: Rabatten bliver automatisk fratrukket i bookingprocessen, og her kan du se den opnåede rabat i din valgte rejseperiode i kombination med den valgte boligtype og campingplads. Hvis "Sparesæson" ikke fremgår i bookingprocessen, er din valgte campingplads ikke inkluderet i tilbuddet.