Disse boliger får du kun hos os!

Det er ikke camping, det er Eurocamp

Vi lever og ånder for camping og mener, at ferien bedst nydes i det fri. Men vi går også op i, at indretning, komfort og kvalitet er i orden.
Hvad enten du ønsker at overnatte i af vores moderne mobilhomes, hytter eller telte, kan du regne med, at kvaliteten er i orden og at du får dit eget private sted med udenomsareal. Indretningen gør, at alle kan slappe af hver sit værelse, samtidig med at de indbyggede køkkenfaciliteter giver dig friheden til at spise hjemme, hvis du ønsker det.

Luksus-Mobilhomes

Du kan være sikker på, at vores mobilhomes med 2 og 3 soveværelser har alt, hvad du skal bruge – og måske oven i købet lidt til. Alle ferieboliger består af en stor stue, et moderne badeværelse (nogle sågar en-suite) og et musikanlæg med iPod-docks. Mange af dem har egen privat overdækket terrasse, gasgrill og air condition (AC).

Aspect holiday homes

Luksuskategorien

Aspect: vores største og mest eksklusive mobilhome. Denne innovative feriebolig har en smart rumdeling og en super udstyret køkken og masser af plads, så hele familien kan udfolde sig.

Aspect Mobilhomes ›
Avant holiday homes

Innovativt design

Nyd eksklusiviteten af Avant mobilhome i en mere kompakt form. Takket været boligens smarte design giver mere dig mere plads på campingpferien som nogensinde.

Avant mobilhomes ›
Azure holiday homes

Azure mobilhomes

Azure er vores nyeste mobilhomes. Udover den moderne og fleksible boligindretning, er der naturligvis også en stor overdækket terrasse - perfekt til hyggelige timer.

Azure mobilhomes ›
Vista 3 Bed Exterior Summary Image

Vista Mobilhomes

Med denne lyse og moderne type feriebolig har du mulighed for at invitere naturen helt ind i din stue; ferieboligen har nemlig to store glasdøre ud mod en stor terrasse.

Vista mobilhomes ›
Espace 3 Bed Exterior Summmary Image

Espace Mobilhomes

Denne type feriebolig er perfekt til familien, der har brug for masser af plads. Den har en stor, lys og åben stue, moderne møbler og elektrisk udstyr.

Espace mobilhomes ›
Esprit 3 Bed Exterior Summary Image

Esprit Mobilhomes

Esprit-serien består af smarte, moderne ferieboliger, som med deres perfekte indretning opfylder alle dine behov, f.eks. en stor åben stue med plads til socialt samvær.

Esprit mobilhomes ›
Classic Plus 3 Bed Exterior Summary Image

Classic Mobilhomes

Traditionel feriebolig med køkken-alrum og stue. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser til fornuftige priser: Standard Classic (mindre), Classic Plus (større).

Classic mobilhomes ›

Telte

Du har mulighed for at overnatte i et traditionelt Classic-telt med tre sovekabiner, eller måske var det noget med en ’vild’ oplevelse i safaritelt? Valget er dit!

Classic Tent

Bungalowtelte

Et autentisk og traditionelt design, som har alt, hvad en moderne campist har brug for. Komforten og pladsen er der absolut ikke sparet på.

Bungalowtelte ›
Safari Tent Sleeps 6

Safaritelte

Tilfør opholdet lidt ekstra spænding og glamour med overnatning i et safaritelt. Teltet er forsynet med rigtige senge og trægulv. På den måde forenes den autentiske campingoplevelse med elegance og komfort.

Safaritelte ›

Hytter & bungalows

Indretning af disse boliger varierer alt efter, hvilken campingplads de står på, dog med samme komfort som du kender hos Eurocamp.

Bungalow Bella Italia Außenansicht

Bungalows

Alle de flotte bungalows er specialdesignede, så de passer ind i den enkelte ferieparks omgivelser. De består af tre værelser og en terrasse.

Bungalows ›
Lodge Aussenansicht

Lodges

Vores hyggelige lodges leder tankerne hen på landlig idyl og charme. Alle lodges er forsynet med moderne udstyr samt en overdækket terrasse.

Lodges ›
Mountain Lodge

Mountain Lodge

Mountain Lodges i Pyrenæerne er komplet udstyret, inkl. opvaskemaskine og gulvvarme.

Mountain Lodge ›