Azure med to soveværelser, sidevendt terrasse

Udstyr:

  1. 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. Opholdsstue med spiseplads i den ene ende
  3. Sovesofa i opholdsstuen (1-2 personer)
  4. Soveværelse med dobbeltseng 
  5. Soveværelse med to enkeltsenge
  6. Fuldtudstyret køkken med komfur, køleskab og mikroovn.
  7. Moderne badeværelse med toilet, bruser og håndvask
  8. Overdækket terrasse på den smalle side af boligen med lille havebord og fire stole. 

Minimumsareal: 27m²

Denne type mobilhome findes kun på Camping Eden ved Gardasøen i Italien (IL023). Modellen hører til vores Azure-gruppe, men den har en anden grundplan end vores Azure mobilhome med to soveværelser. Den overdækkede terrasse er placeret på den smalle side af boligen, for at udnytte pladsen bedst muligt. 

Forældresoveværelset er udstyret med en queen-size dobbeltseng, i det andet soveværelse står to enkeltsenge og i opholdsrummet kan 1-2 personer sove på sovesofaen. I begge soveværelser er der myggenet og gardiner i vinduerne og der er air conditon i denne type mobilhome. Vi anbefaler maks. fire voksne på bookingen. Dyner og hovedpuder ligger klar i boligen og sengelinned skal selv medbringes eller tilkøbes på forhånd (senest to uger inden feriens start).


Linen and towel hire

Leje af sengelinned og håndklæder

Undgå stress, når du pakker og forudbestil sengelinned hos os! Sengelinned, håndklæder og ikke mindst dyner fylder meget i baggagen. Ved at bestille sengelinned og håndklæder hos os reducerer du mængden af baggage og får på den måde en endnu mere behagelig ferie.

Læs mere ›