Azure med 3 soveværelser

Udstyr

 1. 6 sovepladser (vi anbefaler maks. 6 voksne)
 2. 1 dobbeltværelse, 2 soveværelser med 2 enkeltsenge hver
 3. Komfortabel opholds- og spisestue
 4. Fuldtudstyret køkken med gaskomfur, køleskab og mikroovn
 5. Moderne badeværelse med brusekabine og håndvask
 6. Dyner & hovedpuder
 7. Aircondition**
 8. Grill (hvis tilladt)
 9. Stor, delvist overdækket terrasse*
Azure holiday home

Vores nyeste mobilhomes (30 - 32m²)

Vores Azure-mobilhome med 3 soveværelser føles åbent og luftigt. Det er komfortabelt og moderne udstyret og ideelt til familier med ældre børn eller grupper.
I den centrale stue og spisestue er der en hjørnesofa, og spisebordet giver ekstra arbejdsområde i køkkenet, men skaber også mulighed for samvær.
Der er 2 soveværelser med 2 enkeltsenge hver samt opbevaringsplads til bagage, legetøj og tøj. Det store soveværelse har en queensize seng. En stor dobbeltdør fører til den store delvist overdækkede terrasse med havemøbler. På den måde kan man selv vælge, om man foretrækker en plads i solen eller et mere skyggefuldt sted.
Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste.

Boligen finder du her

Campingplads Land Region/område
Camping Beekse Bergen

Holland

Hilvarenbeek
Camping La Baume

Frankrig

Fréjus

Afvigelser i udstyr:

 1.  Terrassen på vores Azure mobilhomes på Camping Hippocampe (WM015) er ikke forhøjet, og der er IKKE solsejl over terrassen. 
 2.  På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" (for aircondition) efter navnet.
 3. På Camping Ca'Savio (IA021) skal brugen af air condition betales direkte på pladsen. Et aircondition-kort bliver udleveret i campingpladsens reception.
 4. På Camping Manor Farm (SW012) er der en normal dobbeltseng i det ene soveværelse i stedet for en queensize seng.  

Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.