Classic med 2 soveværelser

Udstyr

  1. 7 sovepladser (vi anbefaler maks. 4 voksne)
  2. 1 soveværelse med dobbeltseng
  3. 1 soveværelse med 1 enkeltseng og 1 køjeseng eller 2 enkeltsenge og 1 højseng
  4. Opholds-/spisestue med sovesofa
  5. Komfur & mikroovn (eller kombiovn)
  6. Køleskab
  7. Badeværelse med bruser og WC
  8. Dyner og puder
  9. Grill (hvis tilladt)
  10. Træterrasse og havemøbler

Opholdsareal: 23 - 29m²

Vores Classic mobilhome med 2 soveværelser giver god værdi for pengene og er for dem, der elsker ferie i det fri og nyder en hyggelig, lille bolig. Selvom det er budgetvenligt, byder det på alt, hvad du behøver til en afslappet campingferie. Der er 2 soveværelser og et badeværelse med bruser og toilet. Køkkenet er udstyret med alt, hvad du behøver, og den lyse opholdsstue giver plads nok til at spise og slappe af. Terrassen med havemøbler giver også god mulighed for afslapning. På mange campingpladser er vores mobilhomes udstyret med aircondition. Navnene på disse mobilhomes er i søgeresultaterne efterfulgt af endelsen "AC" for aircondition.

Bemærk: Mål, layout og indretning kan afvige fra det viste. Sengelinned er ikke inkluderet (kan bestilles på forhånd).


Aircondition

På mange campingpladser kan du booke mobilhomes med aircondition. Du kan se disse boliger i søgemaskinen med endelsen "AC" for aircondition og på din reservationsbekræftelse.

Linnedpakker

Bestil håndklæder og sengetøj på forhånd! Vi ved alle, hvor meget plads disse ting fylder i kufferten. Linnedpakkerne kan bestilles samtidig med, at du booker din Eurocamp-ferie, og skal senest bestilles 4 uger før ankomst.