Bungalowtelte

Mindst 22 m² opholdsareal

Nyd charmen ved livet som campist i vores klassiske bungalowtelt, uden at gå på kompromis med komforten. Når bungalowteltet danner rammerne for ferien, kan I kan lægge hverdagen bag jer og nyde en ubesværet ferie i det fri: Om dagen kan siderne lynes ned så naturen kan blive inviteret indenfor; om aftenen lynes de op igen, så I kan slapper af i den hyggelige stue. Teltet har rigtige senge samt et komplet køkken med grill og gaskomfur. Desuden er teltet udstyret med el til køleskab og lys samt stikkontakt til opladning af elektrisk udstyr.

Den fleksible indretning kan justeres, så den passer til netop jeres behov. I kan selv bestemme, om der skal være to eller tre soveværelser i teltet. Når I lejer et bungalowtelt, kan I være sikre på at komme til at tilbringe hyggelige timer over maden, for teltene indeholder både grill*, havemøbler og alt hvad I ellers skal bruge - herunder også proptrækker!

Bemærk: Mål, rumplan og indretning kan variere fra de viste billeder.

Ankom, pak ud og slap af - sådan er campingferie i vores fremragende telte.

Bungalowtelt udstyr

 1. 2-3 sovekabiner (fleksibel opdeling alt efter, hvor mange personer skal overnatte i teltet)
 2. op til 6 sovemuligheder (vi anbefaler maks. 4 voksne)
 3. 1 dobbeltseng med madras ca. 190cm x 140m
 4. 2 enkeltsenge med madras ca. 185cm x 60cm
 5. 2 rejseseng, der kan klappes sammen med madras ca. 185cm x 60cm
 6. Køkkenskabe og køkkentilbehør
 1. Gaskomfur med 4 flammer og grill
 2. Køleskab med fryser
 3. Spiseområde, som kan åbnes ud til terrassen
 4. Elektrisk lys og stikkontakt
 5. Grill, hvis det er tilladt
 6. Havemøbler

Vores bungalowtelte finder I på følgende campingpladser:

Bemærk: Der er både hovedpuder og uldtæpper i teltet. På campingpladser i Tyskland, Holland, Frankrig og Luxenborg er der varme dyner (duvets) i bungalowteltene. Fra 2019 er alle bungalowtelte, uanset destination, udstyrede med rigtige dyner. Sengelinned og håndklæder er ikke automatisk inkluderet på bookingen, men det kan bestilles på forhånd.
Linen Towels

Leje af sengelinned, dyner og håndklæder

Undgå stress, når du pakker og forudbestil sengelinned hos os! Sengelinned og håndklæder fylder meget i baggagen, så ved at bestille sengelinned og håndklæder hos os, reducerer du mængden af baggage og får på den måde en endnu mere behagelig ferie.

Læs mere ›