Wellnessferie

Lassen Sie sich verwöhnen

Tyrkisk bad eller hot stone behandling? På udvalgte campingpladser finder du super spa- og wellnessfaciliteter, som sikre en god og afslappet ferire.

Nogle mennesker slapper bedst af på ferien, når de ligger og solbader. Andre har brug for motion for at ryste hverdagsspændingerne af sig. Her er der noget for alle! Oplev en helt ny følelse af velvære og tilbring din campingferie på en campingplads med et luksuriøst spa-tilbud.

På følgende campingpladser garanterer vi, at du kommer heeelt ned i gear. Spabad, hot stone behandling, tyrkisk bad, thalasso-terapi... Mulighederne er mange. 


CD015 Vilanova Park

Fra Camping Vilanova Park er der ikke langt til Barcelona og Salou. Men der er nok at prøve på campingpladsen: Udover to poolområder har campingpladsen også en wellnessafdeling med jacuzzi og sauna. Perfekt med lidt afslapning efter en dag med shopping, besøg i forlystelsespark eller noget helt tredje.

CB038 La Masia

Fra La Masia er der 20 minutters gang til Blanes. Selve pladsen lokker med smukke pools og en vidunderlig spa med indendørs pool med jacuzzi og undervands massage-stråler, en "Pinguin Pool", samt sauna og massagetilbud mod stress.

CD019 Playa Montroig

Playa Montroig kan du slappe af i et moderne spa- og wellnesscenter med en række behandlinger og faciliteter såsom skønhedssalon, sauna, dampbad, massage og udendørs boblebad. Så kan forlystelsesparken PortAventura, som ligger en kort køretur væk, nydes helt veludhvilket.

CD018 La Torre del Sol

La Torre del Sol er et tropisk paradis ved havet. Nyd de smukke lagunepools, det gigantiske udendørs boblebad og det store wellness-center med tre opvarmede saltvandsbade, med hamam og sauna.

CD011 Park Playa Bara

På Camping Park Playa Bara er der masser at lave for udover det store poolområde og sandstranden også en forlystelsespark og populære byer. Slap af i pladsen spa med sauna, massage og de andre behandlinger, der bliver tilbudt.

CD012 Cambrils Park

Elefanter i poolen? Cambrils Park er fuld af overraskelser! Der er fire udendørs pools og en indendørs pool i fitnesscentret. Her finder du også masser af plads til at slappe af og tilbringe dejlige stunder. Book en spa-behandling eller en beroligende massage i spaen.