Udstyr i vores telte

Vores bungalow- og safaritelte er den perfekte løsning for familien, som drømmer om en vaskeægte campingferie, men ikke orker besværet med at slå teltet op. Uanset hvilket telt du vælger, kan du være sikker på, at du kommer til at bo godt og bekvemt, uden at du skal gå på kompromis med komforten. Vores telte formår nemlig at kombinere komfort med glæderne ved friluftslivet og naturen.


Bungalowtelt
5-personers safaritelt
6-personers safaritelt
Mindstestrørrelse
5.2 m x 4.35 m
6 m x 5 m
7.3 m x 4.6 m
Sovemuligheder
5 - 6
5
6
Køleskab med lille fryser
Gaskomfur med 4 flammer og grillfunktion
Trægulv
-
Elektrisk radiator og ventilator
-
Ulddyner & puder*
Sengetøj*
-


*) Mange af vores gæster foretrækker at medbringe eget sengelinned eller soveposer, så du skal være opmærksom på, at dette ikke automatisk inkluderes i din booking. For at gøre det nemt, ikke mindst spare plads i kufferten, er det en god idé at bestille sengelinned og strandhåndklæder inden afrejse. Så er det hele klar til dig ved ankomst. Mere »

Bungalowzelt Wohn und Schlafbereich

Køkken i bungalowteltet

Komplet udstyret køkken med køleskab og fryseboks, elkedel, kaffekande med filter, bestik (til 5-6 personer), flade og dybe tallerkener, glas, kopper, vinglas, serveringsskåle, æggebægre, bakke, stegepande, gryder, bradepande, dørslag, målebæger, rivejern, skærebræt, dåseåbner, proptrækker, køkkenknive, saks, træske, serveringsske, opvaskebalje.

Bemærk: Der er ingen mikrobølgeovn i teltene.

Bungalowzelt Schlafbereich

Sovekabiner i bungalowteltet

To separate sovekabiner (hvoraf en af dem kan deles i to) med en dobbeltseng,  to enkeltsenge og 2 klapsenge. Sengenes stel er af stål og madrasserne er lavet af skummateriale. Uldtæpper og puder ligger klar i teltene (fra 2019 findes der rigtige dyner i alle telte).

Bemærk: I vores bungalow- og safaritelte er der plads til 6 personer. Vores 5-personers bungalow- og safaritelte er en anelse mindre end de normale, men der er stadig god plads til hele familien.

Bungalowzelt Aussenansicht

Husholdning i bungalowteltet

Spejl, tørrestativ, brandtæppe, skraldespand, spand, fejekost, fejebakke og lille kost. Alle telte har elektrisk lys og stikkontakter. Danske stik passer sammen med europæiske stikkontakter. I safariteltene er der endda en ventilater og varmeblæser.

Vær venligst opmærksom på, at bungalowteltene er udstyret med to stikkontakter - et til køleskabet og et til det elektriske lys. Stikkontakten i teltet må ikke bruges til hårtørrer eller glattejern, men kan klare opladning af mobiltelefoner.

Bord og 4-6 stole (alt efter antal af overnattende gæster), 2 liggestole, parasol, grill inkl. grillbestik (bemærk venligst, at det ikke er tilladt at grille på alle campingpladser pga. brandfare).

Safari tent sleeps 5 kitchen

Køkken i safariteltet

Fuldt udstyret køkken med køleskab og fryseboks, elkedel, kaffekande med filter, bestik (til 5-6 personer), flade og dybe tallerkener, kopper, glas og vinglas, serveringsskåle, æggebægre, bakke, stegepande, gryder, bradepande, dørslag, målebæger, rivejern, skærebræt, dåseåbner, proptrækker, køkkenknive, sakse, træske, serveringsske, opvaskebalje.

Bemærk: Der er ingen mikroovn i teltene.

Safarizelt Schlafbereich

Sovekabiner i safariteltet

Safariteltet har to sovekabiner - en kabine med dobbeltseng og en kabine med to enkeltsenge. I teltet er der rigtige senge med skummadrasser og puder og uldtæpper ligger klar ved ankomst. Efter behov er det muligt at få to ekstra klapsenge. Der er plads til 6 personer (maks. 4 voksne).

I safariteltene med plads til maks. 5 personer er det muligt at udskifte enkeltsengene med en køjeseng.

Safari Tent Sleeps 6

Husholdning i safariteltet

Spejl, tørrestativ, brandtæppe, skraldespand, spand, fejekost, fejebakke og lille kost, elektrisk radiator og el-ventilator*. Teltmål: 7,3m x 4.6m.

Alle telte har elektrisk lys og stikkontakter. Danske stik passer sammen med europæiske stikkontakter.

Bord og 4-6 stole (alt efter antal af overnattende gæster), to justerbare liggestole, parasol, grill inkl. grillbestik (bemærk venligst, at det ikke er tilladt at grille på alle campingpladser pga. brandfare).

*) Findes ikke på Camping La Croix du Vieux Pont (PA012) og Château les Eaux (NR011).