Udstyr i vores telte

Vores bungalow- og safaritelte er den perfekte løsning for familien, som drømmer om en vaskeægte campingferie, men ikke orker besværet med at slå telt op. Uanset hvilken løsning, du ender med at vælge, kan du være sikker på, at du kommer til at bo godt og bekvemt, uden at du skal gå på kompromis med komforten. Vores telte formår nemlig at kombinere komfort med glæderne ved friluftslivet og naturen.


Bungalowtelt
5-personers safaritelt
6-personers safaritelt
Mindstestrørrelse
5.2 m x 4.35 m
6 m x 5 m
7.3 m x 4.6 m
Sovemuligheder
5 - 6
5
6
Køleskab med lille fryser
Gaskomfur med 4 flammer og grillfunktion
Trægulv
-
Elektrisk radiator og ventilator
-
Ulddyner & puder*
Sengetøj*
-


*) Mange af vores gæster foretrækker at medbringe eget sengelinned eller soveposer, så du skal være opmærksom på, at dette ikke automatisk inkluderes i din booking. For at gøre det nemt, ikke mindst spare plads i kufferten, er det en god idé at bestille sengelinned og strandhåndklæder inden afrejse. Så er det hele klar til dig ved ankomst. Mere »

Vores mål er at gøre dit besøg så afslappende og ubesværet som muligt. Netop derfor har vi sørget for at indrette dit telt med alt, hvad du kan tænkes at have brug for - og lidt til. Du behøver ikke at skabe plads i kufferten til det nedenfor nævnte udstyr; det venter nemlig allerede på dig i dit telt. Koncentrér dig hellere om de ting, der virkelig betyder noget for dig og din familie!

Bungalowzelt Wohn und Schlafbereich

Køkken i bungalowteltet

Komplet udstyret køkken med køleskab og fryseboks, elkedel, kaffekande med filter, bestik (til 5-6 personer), flade og dybe tallerkener, kopper, vinglas og drikkekrus, serveringsskåle, æggebægre, bakke, stegepande, gryder, bradepande, dørslag, målebæger, rivejern, skærebræt, dåseåbner, proptrækker, køkkenknive, saks, træske, serveringsske, opvaskebalje.

Bemærk: Der er ingen mikrobølgeovn i teltene.

Bungalowzelt Schlafbereich

Sovekabiner i bungalowteltet

2 separate sovekabiner (hvoraf en af dem kan deles i to) med dobbeltseng (190 cm x 140 cm), 2 enkeltsenge (190 cm x 70 cm) og 2 klapsenge (185 cm x 60 cm). Sengenes stel er af stål og madrasserne er af skummateriale. Uldtæpper og puder ligger klar i teltene.

Bemærk: Vores bungalow- og safaritelte har nok plads til 6 personer. Vores 5-personers bungalow- og safaritelte er en anelse mindre end de normale, men der er stadig nok plads til hele familien.

Bungalowzelt Aussenansicht

Husholdning i bungalowteltet

Spejl, tørrestativ, brandtæppe, skraldespand, spand, fejekost, fejebakke og lille kost. Alle telte har elektrisk lys og stikkontakter. Danske stik passer sammen med europæiske stikkontakter.

Vær opmærksom på, at bungalowteltene er udstyret med to stikkontakter - et til køleskabet og et til det elektriske lys. Stikkontakten i teltet må ikke bruges til hårtørrer eller glattejern, men kan klare opladning af mobiltelefoner, MP3-afspillere mv. Bord og 4-6 stole (alt efter antal af overnattende gæster), 2 liggestole, parasol, grill inkl. grillbestik (bemærk venligst, at det ikke er tilladt at grille på alle campingpladser pga. brandfare).

Safari tent sleeps 5 kitchen

Køkken i safariteltet

Fuldt udstyret køkken med køleskab og fryseboks, elkedel, kaffekande med filter, bestik (til 5-6 personer), flade og dybe tallerkener, kopper, vinglas og drikkekrus, serveringsskåle, æggebægre, bakke, stegepande, gryder, bradepande, dørslag, målebæger, rivejern, skærebræt, dåseåbner, proptrækker, køkkenknive, sakse, træske, serveringsske, opvaskebalje.

Bemærk: Der er ingen mikroovn i teltene.

Safarizelt Schlafbereich

Sovekabiner i safariteltet

Safariteltet har to sovekabiner, 1 stilfuld dobbeltseng og 2 enkeltsenge med madrasser, komfortable puder og dyner. Hvis der er behov for det kan man få to yderligere klapsenge i teltet. Der er maksimalt plads til 6 personer (maks. 4 voksne). 

I de 5-personers safaritelte er der alt efter antal af personer også mulighed for at få et køjeseng fremfor enkeltsenge i teltet.

Safari Tent Sleeps 6

Husholdning i safariteltet

Spejl, tørrestativ, brandtæppe, skraldespand, spand, fejekost, fejebakke og lille kost, elektrisk radiator og el-ventilator*. Teltmål: 7,3m x 4.6m.
Alle telte har elektrisk lys og stikkontakter. Danske stik passer sammen med europæiske stikkontakter. Vær opmærksom på, at bungalowteltene er udstyret med to stikkontakter - et til køleskabet og et til det elektriske lys. Stikkontakten i teltet må ikke bruges til hårtørrer eller glattejern, da de kun egner sig til lys, køleskab samt opladning af mobiltelefoner, MP3-afspillere mv.

Bord og 4-6 stole (alt efter antal af overnattende gæster), 2 justerbare liggestole, parasol, grill inkl. grillbestik (bemærk venligst, at det ikke er tilladt at grille på alle campingpladser pga. brandfare).

*) Findes ikke på Camping La Croix du Vieux Pont (PA012) og Château les Eaux (NR011).