Opdag mere af Europa

"Vi har rejst tværs gennem Europa for at finde de bedste steder til din næste ferie. Gør dig klar til at udforske 10 lande, 42 regioner og over 180 campingpladser”

Holidays in Europe - marina in Northern Italy

Norditalien

Her i den nordlige region finder du de berømte italienske søer: Gardasøen og Idro-søen. Et fremragende område som ikke kun kan diske op med skønt strand- og vandliv, men også særligt stilfulde feriebyer. Sæt kurs mod adriaterhavet og oplev Venedigs storhed fra vandsiden.

Udforsk Norditalien ›
Venedig, Gondeln, Italien

Adriaterhavskysten

Udforsk et Italien præget af vand og oplev det overdådige, majestætiske Venedig, det fantastiske Verona med sit romerske amfiteater og de velbevarede byer Bologna og Ferrara. Adriaterhavskysten er en yderst populær destination for mange Eurocampere - her får du og familien ferie og sol for alle penge.

Udforsk Adriaterhavskysten ›
Villa in central Italy & The Islands

Det centrale Italien og øerne

I hjertet af støvlelandet kan du opleve Firenzes storslåede kunstværker, det kuperede landskab i Toscana og de legendariske ruiner i Rom. Tag fra fastlandet og lad dig opsluge af det smaragdgrønne vand ud for Sardiniens kyst, trodse Siciliens stenede klipper eller stresse af i en af de rolige landsbyer langs kysten på Elba.

Udforsk det centrale Italien og øerne ›
Northern France, Mont St Michel

Nordfrankrig

Lær den charmerende kyst ved Bretagne at kende, gå rundt i flotte Mont Saint Michel kloster i Normandiet eller fornøj dig med hele familien i det farverige Disneyland Paris.

Udforsk Nordfrankrig ›
Camping Holidays in Europe - Castle in central France

Det centrale Frankrig

Opdag de smukke middelalderlige steder i det majestætiske Dordogne, tag på vandretur ved de utallige vandfald ved Jura og smag de lækre lokale vine i det grønne Bourgogne.

Udforsk det centrale Frankrig ›
Marina in southern France

Sydfrankrig

Tag på kanotur ved Ardèche, spadser i de naturskønne Pyrenæer og spring i de skummende bølger på de smukke strande ved middelhavskysten i Languedoc-Roussillon.

Udforsk Sydfrankrig ›
Lisse tulips, Holland

Holland

Få fornøjelsen af den afslappede atmosfære i Holland. Det utroligt flade land har personlighed og kultur i overflod og på museerne finder du nogle af verdens mest berømte kunstværker. Ligesom danskerne holder hollænderne af de tohjulede køretøjer, så spring på cyklen og få en mere intens oplevelse i landet.

Udforsk Holland ›
Plitvice Lakes National Park

Kroatien

På den kroatiske side af Adriaterhavet får du fortsat den italienske stemning. Endeløse strande, et stort ølandskab, smukke nationalparker, antikke byer og ruinerne fra romertiden. På campingferien er der her rig mulighed for afslapning ved vandet, tid i naturen samt læring om den lokale historie.

Udforsk Kroatien ›
Camping Holiday in Europe - Spanish beach

Spanien

Når du sætter dine fødder på spansk jord, mærker du straks et helt anderledes tempo med et løfte om masser af sol, mere end 2.000 badestrande, kulturelle byer og udsøgte kulinariske oplevelser. Besøg Costa Bravas smukke botaniske have, Verdes frodige bjerge eller tag en tur til Doroda og mærk bylivets puls.

Udforsk Spanien ›
Camping Holiday to Europe - Castle in Germany

Tyskland

Tyskland er i de senere år blevet populær feriedestination for danske turister. I det alsidige Tyskland kan du opleve smukke søer, f.eks. Bodensee, vidunderlige landskaber som Heide eller Schwarzwald og lære om store historiske begivenheder i de nu trendy storbyer.

Udforsk Tyskland ›
View of Luxembourg

Luxembourg

Småt og godt – med sine næsten 2590 km² er det lille Luxembourg som har et overraskende stort feriepotentiale. Frodige dale og tætte skove omgiver de gamle byer, der emmer af historie. Gå endelig ikke glip af Europas smukkeste balkon i Luxembourg by!

Udforsk Luxembourg ›
Gunster Waterfall

Østrig

Oplev den alpine charme i Østrig, hvor frodige landskaber baner vejen til pittoreske, farverige landsbyer og fantastiske byer som Salzburg. I landets seks nationalparker er der næsten frit valg på hylderne, når det gælder vandring, cykling, klatring, paragliding og sommerskiløb.

Udforsk Østrig ›
Leukerbad

Schweiz

Året rundt er det et paradis for skientusiaster, som kan boltre sig på de mangle snetoppede bjerge. Derudover finder du i Schweiz nogle fantastiske forlystelsesparker, stilfulde feriebyer og søer samt floder, der strækker sig over et areal på mere end 30.000 km.

Udforsk Schweiz ›