Camping ved Côte d'Azur – overblik over vores campingpladser

Campingpladser i regionen

Côte d'Azur & Provence - her kan du både få en campingoplevelse fyldt med trendy strande og stilfulde promenader eller falde i ét med uberørt natur.

Camping Domaine des Naiades

Port Grimaud , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Domaine Des Naiades er en stor campingplads med masser af træer, som har været med i vores program fra sæson 2016. Den ligger tæt på den farverige havneby Port Grimaud.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Holiday Marina Resort

Port Grimaud , Côte d'Azur - Frankrig

Holiday Marina ligger ikke langt væk fra den smukke by Port Grimaud, der er fyldt med små kanaler. Derudover er der kun 900 meter fra campingpladsen til stranden.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping La Baume

Fréjus , Côte d'Azur - Frankrig

Mange gæster vælger denne campingplads pga. dens enorme poolområde. Her finder du diverse vandrutsjebaner, forskellige pools og børnebassin.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Domaine du Colombier

Fréjus , Côte d'Azur - Frankrig

Midt i et grønt og bakket område venter dig moderne og komfortable boliger med store grunde. Campingpladsen byder på afslapning og masser af underholdning.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Holiday Green

Fréjus , Côte d'Azur - Frankrig

Nyd tilværelsen ved verdensberømte Côte d'Azur. Den smukke, kuperede Camping Holiday Green ligger midt i en fyrretræsskov.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Estérel

St. Raphael , Côte d'Azur - Frankrig

Campingpladsen ligger i Massif d’Estérels bakker. Her er du tæt på stranden, men langt nok væk fra larm og støj for at kunne nyde en afslappende ferie.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Côté Mer

Cannes , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Denne familievenlige campingplads er ideel for familier med små børn. Her finder I en lille, fin legeplads og om aftenen er der underholdning. Ved den lille pool kan man slappe af og nyde den dejlige sydfranske sol. Det tager mindre end fem minutter at komme ned på den skønne strand.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Saint Louis

Cannes , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Pinjeklædte dale og fredelige bjergskråninger, som ligger lige i udkanten af pulserende Côte d’Azur, danner en smuk kulisse for campingferien i Sydfrankrig. Denne nyligt renoverede og helt fortryllende campingplads ligger ikke mange minutters kørsel fra kysten, hvor der både er mulighed for at surfe og for at bade og slappe af.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Les Lacs du Verdon

Regusse , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Midt i den smukke natur i Provence ligger Camping Les Lacs du Verdon, som er et ideelt sted til masser af ferieaktiviteter, deriblandt vandreture, klatring, kanoroning og meget mere.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Green Park

Cagnes - Green , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Hvad med en dag på stranden? Så hop ind i den gratis shuttlebus, der i højsæsonen kører dig direkte hen til de smukkeste strande ved den franske riviera. Camping Green Park er omgivet af bakker og ligger midt en dal og alligevel er den berømte franske riviera og smukke kyststrækning lige rundt om hjørnet.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping La Presqu'Île

St Mandrier , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Campingpladsen La Presqu’Île ligger kun omkring 400 meter fra en bred sandstrand. Nyd solen og havet og dyk ned i vandet eller tag på en bådtur langs Côte d’Azur.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping La Baie des Anges

La Ciotat , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Camping La Baie des Anges ligger lige ved de berømte strande ved Côte d’Azur. Sommer, sol, livligt strandliv og det azurblå, klare vand udgør den særlige flair af denne kyst.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Le Val de Durance

Cadenet , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Camping Le Val de Durance er idyllisk placeret i en lille skov, lige ved siden af den smukke Lubéron nationalpark. Campingpladsen er lille og familiær og har desuden sin egen badesø med to strande.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Camping Les Rives du Lubéron

Cheval Blanc , Côte d'Azur - Provence - Frankrig

Midt i den uberørte natur i Lubéron, ved bredden af Durance, ligger campingpladsen Les Rives du Lubéron i det vidunderlige Provence. Uanset om I ønsker at slappe af på jeres store standplads eller ved swimmingpoolen, så er I garanteret en fantastisk udsigt over bjergryggen af Lubéron.

Læs mere om denne campingplads ›
Mere info ›
husk

Highlights og udflugtsmål på ferien ved Côte d'Azur

✓ Camping i Côte d'Azur direkte ved stranden

Côte d'Azur, i det sydøstlige Frankrig, tiltrækker mange turister til dets smukke strande – særligt i sommermånederne. Byens lange og hyggelige strandpromenade, det dybe blå hav og det varme klima taler for en uforglemmelig ferie i Côte d'Azur. Camping i mobilhome er et super alternativ til den klassiske hotelferie. Den unikke placering af de fleste campingpladser, i umiddelbar nærhed af byer som Nice, Cannes eller Marseille, gør det muligt både at slappe af i skønne naturomgivelser og nyde storbyens puls. 
 

✓ De bedste rejsetidspunkter i Côte d'Azur og Provence:

 • Maj med 19-21°C og 16-17°C vandtemperatur
 • Juni med 23-25°C og 20-21°C vandtemperatur
 • Juli med 25-28°C og 22-24°C vandtemperatur
 • August med 26-28°C og 23°C vandtemperatur
 • September med 23-25°C og 21°C vandtemperatur

✓ Familieferie i Côte d'Azur

Middelhavet og stranden er den største legeplads i Côte d'Azur. At bygge sandslotte eller tage en dukkert i havet er skønt for både store og små. De attraktive omgivelser med eventyrskoven Colmiane-Valdeblore, hvor børn fra fem år kan bevise deres evner, når man klatrer, eller Marineland Antibes med orkaer, legesyge delfiner og farlige hajer er også et besøg værd. I Safari Park Fréjus kan de små beundre store katte, aber, gribbe og flamingoer.
 

✓ Seværdigheder i Côte d'Azur

Byerne Nice, Cannes og Marseille samt Fyrstendømmet Monaco er altid en dagstur værd. Med deres historiske bygninger, de skønne shoppingmuligheder, deres store kulinariske tilbud og det mangfoldige kulturlandskab er imponerende. Anbefalinger og tip er: 
 • Den maleriske bjerglandsby Èze
 • Massif de l'Estérel (laveste bjergkæde i Esterel)
 • Grimaud med sine slotsruiner og middelalderlige gader
 • Cours Saleya - The Nice Flower Market
 • Saint-Paul-de-Vence med Maeght Foundation, et museum med skulpturhave
 • La Croisette-promenaden i Cannes

riviera, aiguines, vineyards

Opdag Côte d'Azur & Provence

Tag på en køretur igennem den middelalderlige landsby, Villages Perchés, som ligger smukt tegnet på klippesiden og nyd det stille liv og den fantastiske udsigt. Tag en smuttur til Monaco, verdens næstmindste land. Brug dagen under den fantastiske åbne himmel og til hest i det vilde Camaraque eller tag på rafting igennem slugten, Gorges du Verdon. Eller tilbring dagen i kosmopolitiske Marseilles eller i de trendy badebyer, Nice og Cannes.

Taste Riviera and Provence, Cannes

Smag Côte d'Azur & Provence

Der er så meget, man kan prøve i denne region – fra den traditionelle provencalske madlavning med sine gavmilde portioner og stuvninger over pizza og tapenader serveret med sprøde brødskiver til forsigtigt krydrede fiskeretter på de sofistikerede restauranter i smarte badebyer. Men ligegyldigt hvilken ret man vælger at forkæle ganen med, smager maden aldrig bedre, end når den ledsages af et køligt glas af den lokale rosévin.

Feel Riviera and Provence, Gorges du Verdon

Mærk Côte d'Azur & Provence

Træk vejret igennem de duftende fyrretræer, de syrlige citronlunde og de salte kys fra Middelhavet. Tag en dukkert i det lune middelhavsvand eller i en iskold bjergsø. Du kan gå en tur langs stranden på Promenade de la Croisette eller du kan beundre den imponerende arkitektur i Avignon og de storslåede slugter ved Gorges du Verdon.

St Tropez

St. Tropez

Hjemsted for millionærer og aldrende rockstjerner - og et fantastisk sted at kigge på mennesker og på butikker. Der er stadig masser af lokal charme at finde under den glitrede overflade – tag blot en tur rundt i de små gyder og smalle stræder.

Gorges du Verdon

Gorges du Verdon

Disse enorme slugter danner de perfekte rammer for en dramatisk rafting-tur eller for en eventyrrejse i kajak. Hvis du foretrækker noget, der er mindre energikrævende, så kan du køre en tur langs den sydlige side, hvor der er masser af rastepladser med en fantastisk udsigt.

Marineland

Marineland

Der er noget for alle i denne enorme forlystelsespark – selv for aspirerende cowboys. Her kan man opleve alle mulige havdyr, og man kan kaste sig ud fra den nervepirrende vandrutsjebane i Aquasplash eller kigge forbi Wild West Farm lige ved siden af.

Ile de Porquerolles

Île de Porquerolles

Øen med de skjulte bugter, hvor du kan tilbringe en dejlig feriedag. Her er der ingen biler, så her er dejlig roligt og børnene kan gå på opdagelse mens forældrene slapper af.

Avignon

Avignon

Denne majestætiske by er beskyttet af fæstningsvolde fra det 14. århundrede og fyldt med gallerier og museer. Utallige kunstnere er igennem århundreder blevet inspireret af byen.


Hvordan er vejret?

Durchschnittstemperatur Riviera und Provence
Durchschnittliche Niederschläge Riviera und Provence

Airports

Lufthavne ved Cote d'Azur og Provence

Mange af vores campingpladser ligger ikke langt fra en lufthavn. Man kan ofte få rigtig billige billetter til hertil – så gør det let for dig selv og flyv til din destination.

 • Nice
 • Toulon
 • Marseille

Man kan ofte finde gode forbindelser på www.momondo.dk. Bemærk: Eurocamp er ikke ansvarlig for indholdet på eksterne hjemmesider.

Mietwagen

Lejebil

Hvis du flyver til din feriedestination, men alligevel gerne vil være mobil, så kan du overveje at leje en bil, som står klar i lufthavnen, når du lander.

Nogle af større biludlejningsvirksomheder er:

    www.sixt.dk
    www.avis.dk
    www.europcar.dk

Bemærk venligst, at Eurocamp ikke ansvarlig for indholdet på eksterne hjemmesider.


Diese Regionen könnten Ihnen ebenfalls gefallen: